Advert
Advert
Advert

RTEÜ'de “Siber Güvenlik Farkındalık” semineri

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma-Uygulama Merkezi ve Rize Valiliği ile ortaklaşa “Siber Güvenlik Farkındalık” semineri düzenlendi.

RTEÜ'de “Siber Güvenlik Farkındalık” semineri
RTEÜ'de “Siber Güvenlik Farkındalık” semineri admin

İİBF Konferans salonunda düzenlenene seminere RTEÜ Mühendislik Fakültesi dekanı Prof. Dr. Orhan Karslı, Sürekli eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç.Dr. Erol Ustaahmetoğlu, Rize Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürü Ülkü Süzer, Rize Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürü Selçuk Yazgan ve Rize ili kamu kurumları bilgi işlem sorumluları katıldı.

Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik mühendisliği öğretim elemanı Dr. İlker Özçelik siber suçlarla ilgi yaptığı sunumunda 4 ana konuya vurgu yaptı. Bunlar siber güvenliğin genel çerçevesi ve önemi, günlük karşılaşılabilecek siber güvenlik problemleri ve bunların nasıl fark edilebileceği, kişisel siber güvenlik öneri ve kurumsal siber güvenlik önerileri olarak sıraladı.

RTEÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erol Ustaahmetoğlu, yaptığı açıklamada ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak mevcut imkânları ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sanayi hizmetinde olduğu ve bölgenin kalkınmasında üniversitenin üzerine düşen sorumlukları yerine getirme gayreti içinde olduklarını ifade etti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi rize rize valiliği
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!