Advert
Advert
Advert

TEOG'da başarılı öğrenciler Vali'yi ziyaret etti

8. sınıflar için yapılan TEOG sınavında başarı gösteren Çayeli Hüseyin Rüştü Altunbaş Ortaokulu öğrencileri Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

TEOG'da başarılı öğrenciler Vali'yi ziyaret etti
TEOG'da başarılı öğrenciler Vali'yi ziyaret etti admin

Okul Müdürü Emre Yıldırım, Matematik Öğretmeni Arzu Kesimal ile birlikte Rümeysa Ketenci, Mehmet Fuat Erol ve İlhan Öztürk adlı öğrencileri makamında kabul eden Vali Ersin Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret esnasında duygularını ifade eden Çayeli Hüseyin Rüştü Altunbaş Ortaokulu Müdürü Emre Yıldırım, "TEOG Sınavlarına hazırlanış sürecinde ailelerimizle sürekli işbirliği yaptık, öğrencinin akademik durumu ile ilgili geri bildirimler de bulunduk. Ailelerden de öğrencinin ev ortamındaki çalışma süreçlerini takip ettik. Bundan sonraki dönemlerde de eğitim ve öğretim kalitesini artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Öğretmen ve ailelerin emekleri öğrencilerin de yaptıkları fedakârlıklar sayesinde başarı kaçınılmaz" dedi.

HEDEFLERİNİZİ YÜKSEK TUTUN

RENK Projesi çalışmalarının meyvelerinin alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yazıcı, "İnşallah bu öğrencilerimiz diğer öğrencilerimize de örnek olacaktır. Başarılı olmak için bir hedef belirlemek ve o hedefe ulaşmak için bir program dâhilinde çalışmak lazım. Hedeflerinizi yüksek tutun. Yüksek tuttuğunuz hedeflere bugüne kadar göstermiş olduğunuz gayretli çalışmayla devam edin. Öğrencilerimizin başarısında eğitimde çıtayı yükseltmek amacıyla hayata geçirdiğimiz projeler ile velilerimizle yaptığımız işbirliğinin büyük katkısı bulunmaktadır. Eğitimin üç unsuru öğrenci, okul ve ailedir. Üçü uyum içinde olunca başarı arkasından gelir. Okulunuzu ve bu pırıl pırıl gençleri, göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyor, geldiğiniz bu noktanın arkadaşlarınıza da örnek olmasını temenni ediyorum. Rize'de TEOG sınavında geçtiğimiz yıllara göre daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Öğrencilerimizin bu başarılarından gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin bu başarılarının ilimizdeki tüm okullara yayılmasını ümit ediyoruz "dedi.

BİR BAŞARI YOLCULUĞU

Öğrencilerin daha başarılı olması ve eğitimdeki başarı seviyesinin iyi bir hale gelmesi için çalışmalar yürüttüklerini belirten Vali Yazıcı, "Bu sınavda başarılı olmanız sizler için sonu gelmeyecek bir başarı yolculuğunun ilk adımları olmasını temenni ediyorum ve bu başarınızın ilerde de artarak devam edeceğine olan güvenim tamdır. İlerde elde edeceğiniz başarılar ülkemizin daha ileri seviyelere taşınmasına katkı sağlayacaktır. Bizler bu başarınızın devamı için her zaman olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini sizlere sunmaya gayret edeceğiz. Hedefimiz elde edilen başarıların daha da üstüne çıkmaktır. Bu vesileyle Çayeli Hüseyin Rüştü Altunbaş Ortaokulu Müdürü Emre Yıldırım'a, öğretmenlere, ailelerine eğitim ve öğretimde kalitenin arttırılması adına özveri içinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette konuşan öğrenciler, hedeflerinin Fen Lisesi olduğunu belirterek, bu başarıyı sağlamak için planlı ve programlı şekilde çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

ersin yazıcı renk projesi rize rize valisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!