Advert
Advert
Advert

Başkan Kasap gençleri davet etti

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Gençlik Merkezi ve Bilgi Evini ziyaret ederek faaliyetler konusunda kişisel ve toplumsal ihtiyaçlara cevap veren sosyal- kültürel bir kurum olarak tüm gençlere hitap edeceğini söyledi.

Başkan Kasap gençleri davet etti
Başkan Kasap gençleri davet etti admin

Başkan Kasap, Beraberinde Meclis Üyesi Bilgin Kopuz ile Gündoğdu Eski Belediye Binasında Gençlerimizin kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini geliştirmelerini, zararlı ortamlardan uzak durmalarını sağlamak amacı ile oluşturulan Belediye Gençlik  Merkezi ve Bilgi Evinde yaptığı açıklamada; “Rize Belediyesi ile Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi ile ortaklaşa yapılacak faaliyet alanlarında Rize ili sınırları içerisinde yaşayan gençlerin kent yaşamında; kent vizyonunun ve hemşehricilik bilincinin geliştirilmesi, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, katılım ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeleri, gençlerin problemlerini ve taleplerini ifade etmeleri ve çözümünde aktif rol almalarını sağlamak amacı ile Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi Meclisi kurulmuştur.” dedi.

GENÇLER EN BÜYÜK GÜVENCEMİZDİR

Başkan Kasap, Gençlere hitaben ise şu ifadelere yer verdi; “İnanıyoruz ki,  iyi yetişmiş, teknolojiye hakim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir genç nesil, o ülkenin en büyük güvencesidir. Bu anlayışla her bir genç bizim için keşfedilmeyi hak eden çok değerli bir hazinedir. Yarınlarımız olan siz gençlere güvenimiz tamdır. Bu hedefler doğrultusunda gençlerin bir araya gelip çalışmalar yapacağı bir ortam sağlayacak olan Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi siz değerli gençlerimizin hizmetine sunulmuştur."

reşat kasap rize rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!