Advert
Advert
Advert

Başkan Kasap mahalle mahalle geziyor

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yeniköy, Atmeydanı, Dosma, Müftü Mahallesi ve Eski Müftülük sitesi arkasında yapılan çalışmaları inceledi.

Başkan Kasap mahalle mahalle geziyor
Başkan Kasap mahalle mahalle geziyor admin

Mahalle çalışmalarını yerinde değerlendiren Başkan Kasap, Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen, Su ve Kanalizasyon Müdürü Hakan Bengli ve Özel Kalem Müdürü Zekeriya Tüfekçi ile mahallelerde yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları denetledi ve incelemelerde bulundu.

Çalışmaları yerinde değerlendirmenin önemine dikkat çeken Başkan Kasap, şu ifadelere yer verdi; “Muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin taleplerini dinliyor çözümü için gerekeni imkanlar ölçüsünde yapıyoruz. Böylelikle Muhtar toplantılarımız ve Mahallelerimizin ele alınan sorunlarına daha verimli yaklaşılıyor. Bu şekildeki organize ile Belediyenin ilgili birimlerinin koordinasyon içerisinde çalışmasına da önemli destek veriyor. Yeniköy mahallemizden başlayarak yaptığımız incelemelerde Atmeydanı ve Dosma’da yapılan Beton yol çalışmaları, Müftü mahallesindeki Islahı yapılan Dereyi aynı yere bağlı üst bölgede olan halkın tabir ettiği şekliyle Lahana mahallesindeki Asfalt çalışmaları ve Camii de yapılan düzenlemeleri gezerek Eski Müftülük sitesi arkasındaki yapımı tamamlanmak üzere olan caddemizi değerlendirerek tamamladık”

reşat kasap rize rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!