Advert
Advert
Advert

Dünya Çocuk Hakları Günü Rize'de kutlandı

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Rize'de de çeşitli etkinliklerle hatırlandı.

Dünya Çocuk Hakları Günü Rize'de kutlandı
Dünya Çocuk Hakları Günü Rize'de kutlandı admin

Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Hakları Komitesince hazırlanan "Haksız Mıyız?" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Rize Valisi Ersin Yazıcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, öğrenci ve öğretmenler ile vatandaşlar katıldı.

Okullardan öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen tiyatro oyunu öncesi izleyici çocuklara broşürler dağıtıldı ve bilgilendirici konuşmalar yapıldı. "Haksız Mıyız?" adlı oyunda farklı meslek gruplarında çalışan çocuklar ele alınarak; çocuk hakları konusunda bilgiler verilmiş, hakların ihmal edilmesi durumunda başvurulabilecek merciler hem tiyatro oyunuyla hem de sahne aralarında gösterilen Rize Çocuk Hakları Komitesi Tiyatro Ekibi oyuncularının hazırladığı kamu spotlarıyla tanıtıldı.

Program sonunda, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen "Ben Çocuğum, Haklarımla Varım" konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

ersin yazıcı rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!