Advert
Advert
Advert

Rize Ülkü Ocakları'ndan "Türkmendağı Yardım Kampanyası"

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Rize İl Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Demir, başlattıkları 'Türkiye-Türkmendağı Yardım Kampanyası' hakkında basın açıklaması yaptı.

Rize Ülkü Ocakları'ndan
Rize Ülkü Ocakları'ndan admin

Demir yardım kampanyası hakkında bilgi vererek "Vatan toprağının kutsaliyetine inanan ve bu sevdasından vazgeçmeyen soydaşlarımız tüm imkânsızlıklara rağmen ayakta kalmaya çalışmaktalar. Sivil soydaşlarımızın üzerine zalimce bombalar yağdırılmakta, yavrularımızın feryatları, analarımızın ağıtları arşı titretmektedir. Her biri atası Fatih yaşında olan Türkmen yiğitleri gün geçtikçe erimekte, asırlık çınar Türkmen babaları bu manzara karşısında kahrolmaktadır" dedi.

Demir açıklamasının devamında "Suriye Türkmendağı’ndaki soydaşlarımıza gönderilmek üzere Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından bir yardım kampanyası başlatılmış bulunmakta. Bizlerin üzerine düşen görev ise bu kampanyayı il ve ilçe ocaklarımız da sürdürüp yardım elini daha geniş tutmaktır.

Başlatmış olduğumuz bu kampanya çerçevesinde aynî yardım olarak: Su, Konserve, Bulgur, Pirinç, Makarna, Un, Kahvaltılık, Yatak, Çocuk Bezi, Çocuk Ayakkabısı, Çocuk Giyim, Battaniye ve Çadır gibi yardımlarınızı 30 Kasım 2015 tarihine kadar Ülkü Ocakları'nın Rize İl Başkanlığı'na ve ilçe temsilciliklerine ulaştırabilirsiniz. Ayrıca Ülkü Ocaklar Eğitim ve Kültür Vakfı Türkmeneli Yardım Hesabına (Ziraat Bankası Ankara – Ulus Heykel Şubesi Türk Lirası: TR 8800 0100 1233 451817305008) yatıracağınız nakdî yardımlar geçmişte olduğu gibi yine bizzat Ülkü Ocakları tarafından ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza ulaştırılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Yardım Kampanyası hakkında bilgi almak isteyenler ise Rize Ülkü Ocakları'na 0 464 213 1453 numaralı telefonla veya yardım kampanyasının Rize'deki koordinatörü Ömer Kaya'ya 0 531 296 99 36 nolu telefondan ulaşabilecekler.

rize rize ülkü ocakları
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!