Advert
Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan 64. hükümeti onayladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini onayladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 64. hükümeti onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 64. hükümeti onayladı admin

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hükümeti kurmakla görevlendirilen Konya Milletvekili ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etmişlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakan Davutoğlu başkanlığında kurulan 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini onaylamışlardır" denildi.

İşte 64. hükümetin açıklanan bakanları: Başbakan: Ahmet Davutoğlu Başbakan Yardımcısı: Numan Kurtulmuş Başbakan Yardımcısı: Mehmet Şimşek Başbakan Yardımcısı: Yalçın Akdoğan Başbakan Yardımcısı: Yıldırım Tuğrul Türkeş Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: Lütfi Elvan Adalet Bakanlığı: Bekir Bozdağ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı: Sema Ramazanoğlu Avrupa Birliği Bakanlığı: Volkan Bozkır Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı: Süleyman Soylu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Fatma Gül Demet Dışişleri Bakanlığı: Mevlüt Çavuşoğlu Ekonomi Bakanlığı: Mustafa Elitaş Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Berat Albayrak Gençlik ve Spor Bakanlığı: Akif Kılıç Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı: Faruk Çelik Gümrük ve Ticaret Bakanlığı: Bülent Tüfekçi İçişleri Bakanlığı: Efkan Ala Kalkınma Bakanlığı: Cevdet Yılmaz Kültür ve Turizm Bakanlığı: Mahir Ünal Maliye Bakanlığı: Naci Albağ Milli Eğitim Bakanlığı: Nabi Avcı Milli Savunma Bakanlığı: İsmet Yılmaz Orman ve Su işleri Bakanlığı: Veysel Eroğlu Sağlık Bakanlığı: Mehmet Müezzinoğlu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı: Binali Yıldırım
ahmet davutoğlu Recep Tayyip Erdoğan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!