Advert
Advert
Advert

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Rize protokolü tarafından kutlama mesajları yayımlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun admin

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karal mesajında; "Öğretmenlik; eğitim ve öğretim ile birlikte öğrencilerin yeteneklerini, becerilerini ortaya çıkarma, gerektiğinde kişisel sorunlarında onlara yardımcı olma ve yol gösterme görevini de içeren, şefkat ve özveri isteyen meşakkatli bir meslektir. Böyle ulvi bir görevi yerine getiren öğretmenlerimiz, bu sorumluluk duygusu ile vazifelerini ifa etmektedirler. Zira ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz, yeni nesillerimizi aklın ve bilimin rehberliğinde, hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek bilgili, donanımlı, dinamik, açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek bizim için hayati öneme sahiptir." dedi.

Türkiye'nin muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerlediğini belirterek, milletçe elde edilen başarılar ve ilerlemede en büyük emeğin fedakarca görev yapan öğretmenlere ait olduğunu ifade eden Karal; "Türkiye gelecek hedeflerine, 2023 ideallerine, öğretmenlerin yüksek katkıları sayesinde, öğretmenlerin yetiştirdikleri özgür düşünceli, sorgulayan, nitelikli nesiller sayesinde çok daha kolay ulaşacaktır. Bu amaçladır ki, göreve geldiğimiz günden bu yana, eğitimi bu ülkenin birinci meselesi kabul ettik. Cumhuriyet tarihinin rekor sayıdaki kadrolu öğretmen atamasını yaparak, eğitim ordumuzu daha da güçlendirdik. Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz öğretmen atamalarıyla, inanıyorum ki muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefimize her zamankinden daha da yakınlaşacağız. Kıymetli öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini kutlar, başarılarının devamını diliyorum. Türk eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarına ve öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

“HER ÖĞRETMEN ÖZELDİR”

Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Ayar, mesajında; öğretmenlerin bir milletin milli ve manevi değerleri yönünden sağlam, güçlü, kalkınmış ve gelişmiş bir ülke haline gelebilmesi için en önemli unsur olduğunu belirtti.

Her öğretmeni özel olarak addeden, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olarakgördüğünü ifade eden Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, şunları kaydetti: "Geleceğimiz olan çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimizle yetişmesine verilen emek bizim için hep önemli olmuştur. Öğretmenlerimiz, toplumumuzun her bir ferdine elini uzatan ve onları geleceğe hazırlayan fedakâr insanlardır. Onun her bir öğretmenimiz özeldir.Nasıl ki; yeni doğan her bir bebek ailesinin geleceği için bir umut ise, eğitim camiasına katılan her bir öğretmen de çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umuttur.Bu bakımdan, mesleğe yeni başlayan her öğretmenimizi, eğitim seferberliğimiz, ülkemizin ve milletimizin geleceği adına çok büyük bir kazanç olarak görüyoruz. Buradan yola çıkarak AK Parti 13 yıllık iktidarı boyunca en fazla eğitime bütçe ayırmış ve en fazla yatırımı eğitimde yapmıştır. Bu vesileyle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize sağlık ve huzur temenni ediyorum. Hayatını kaybeden bütün öğretmenlerimize ve eğitim camiası çalışanlarına ve öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

"ÖNEMLİ SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR"

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kasap yaptığı yazılı açıklamada öğretmelerin toplumda her zaman saygın bir yeri olduğunu belirterek, “Öğretmenler, çeşitli sektörlere ve toplumun farklı kademelerine insanların yetişmesine katkıda bulunan, toplumu daha iyi noktalara getirecek hamleleri yapan bireylerdir. Gelişme çağında olan insanlarımıza göstermiş oldukları özveri maddiyatla ölçülebilecek bir olgu değildir. Öğretmenlerimizin toplumumuzda her zaman saygın bir yerleri olmuştur” dedi.

Gelişen teknolojiyle birlikte iletişim süreçlerinin hızlandığını ve bu noktada doğru bilgiye ulaşmak için öğretmenlere önemli sorumluluklar düştüğünü vurgulayan Başkan Kasap, “Öğretmenlerimizin, öğrencilerini iyi yetiştirecek şekilde kendi bilgilerini tamamlayıcı rolleri de vardır. İletişim çağının çok hızlı olduğu, hem doğru bilginin hem de yanlış bilginin çok hızlı aktarıldığı bir dönem yaşıyoruz. Bu durumda öğretmenlerimizin öğrencilerini anlama noktasında bazen anne, baba veya arkadaş rolünde olmaları gerekmektedir. Tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor, kendilerine sonsuz başarılar diliyorum” diye konuştu.

"İSİMSİZ KAHRAMANLAR"

AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Avcı mesajında Şunları söyledi; “Öğretmenlerimiz isimsiz kahramanlar olarak Ülkemizin geleceğine yön vermektedirler. Gelişen dünya koşullarında, ileri milletler seviyesine ulaşmak ve geleceğimizi şekillendirmek yolunda öğretmenlerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Öğretmenlerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bunun üstesinden geleceğine şüphemiz yoktur. Bu büyük sorumluluğu yerine getirme sürecinde, her zaman öğretmenlerimizin yanında yer alacağımızı belirtmek ister, bütün öğretmenlerinizin bu anlamlı gününü tebrik ederim”

ak parti rize hasan karal hikmet ayar reşat kasap
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!