Advert
Advert
Advert

Rize Valisi'nin günleri RENKsiz geçmiyor

Rize Valisi Ersin Yazıcı, RENK Projesi kapsamında İkizdere Atatürk Ortaokulunu ziyaret etti.

Rize Valisi'nin günleri RENKsiz geçmiyor
Rize Valisi'nin günleri RENKsiz geçmiyor admin

Vali Ersin Yazıcı beraberinde Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, İkizdere Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz ile birlikte ilk olarak öğretmenler ile bir araya geldi.

Öğretmenlerin kıymetli olduğunun altını çizen Vali Yazıcı, "Biz bir aileyiz. Yaptığınız fedakârlıkları, öğrencileri yetiştirmek için gösterdiğiniz gayretleri görüyor ve sizleri her zaman takdir ediyoruz. Siz öğretmenlerimizin, bizim için, tüm milletimiz için çok değerli olduğunuzu bir kere daha hatırlatmak isterim. Öğretmenlerin emekleri sayesinde bugünün çocukları yeteneklerini keşfederek geleceğin yöneticileri, sanatçıları, akademisyenleri, iş adamları olurlar. Öğretmenler sayesinde her bir birey topluma kazandırılır. Unutulmamalıdır ki iyi eğitilen bir insan, huzurlu bir toplum ve mutlu bir gelecek demektir" diye konuştu.

Toplantı sonrasında Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, İkizdere Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar.

Öğrencilerle soru cevap şeklinde bir süre sohbet eden Vali Yazıcı, kendini geliştirmede kitap okumanın önemine değinerek öğrencilere bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Kitap okumanın ve bilginin değerinin altını çizen Vali Ersin Yazıcı, "Okuyan insanlar bilgilerini arttırırlar. Okumak için yer ve zaman gerekmez. Kitap okumak iyi bir dost kazanmaktır. Çok kitap okuyan kişi hayatta başarılı olur, kelime haznesi ve iletişim becerisi artar" dedi.

TEOG sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyen Vali Yazıcı, "Bu sınav ile gelecekte seçeceğiniz okullar hayatınıza yön verecek. Bu bilinç ile hareket edin. Düzenli çalışma ile başarılı olursunuz. Sizler de bu çağlarda hedeflerinizi belirleyin ve peşinden gidin. Karşılaşacağınız zorlukları aşmanın en önemli şartı inanmaktır. Sizlerin başarılı olacağınızdan da şüphem yok" dedi.

ersin yazıcı renk projesi rize rize valisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!