Advert
Advert
Advert

Vali Yazıcı: "Bana her şekilde ulaşabilirsiniz"

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Fındıklı Muammer Çiçekoğlu Ortaokulunu ziyaret ederek, okulun öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Vali Yazıcı:
Vali Yazıcı: admin

Vali Yazıcı'yı ziyarette Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Fındıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Ergene, okul müdürü, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı. Okulda görev yapan idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Yazıcı, RENK Projesini değerlendirdi.

Düzenli olarak okulları ziyaret ettiğini belirten Vali Yazıcı, "Bir toplum eğitimcisine ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar. Eğitim her şeyin başıdır. Bizim yaşamımızı şekillendiren eğitimdir. O yüzden eğitimi hayatımızın en önemli aşaması olarak görmeliyiz. Bu nedenle eğitime destek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur. Öğretmenlik kutsal bir meslek ve öğretmen toplumda rol model bir insandır. Siz değerli öğretmenlerimizin öğrencilere sadece akademik bilgiler verdiği düşünülür fakat sizler aynı zamanda öğrencilere hayat dersi veriyorsunuz, onları geleceğe hazırlıyorsunuz. Öğretmenlerimizin etkisi hayat boyu devam eder" diye konuştu.

Toplantı sonrasında Vali Ersin Yazıcı ,Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman ve İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar. Öğrencilere gelecek hakkındaki düşüncelerini soran Vali Ersin Yazıcı iyi bir meslek sahibi olmak isteyen her öğrencinin gelecek hedefini belirleyerek çok çalışması gerektiğini söyledi.

Öğrencilerin taleplerini dinleyen Vali Ersin Yazıcı, yaptığı konuşmada, "Sizin eğitiminize önem veriyoruz. Bana her şekilde ulaşabilirsiniz. Sıkıntınızı, isteklerinizi ulaştırabilirsiniz. Kitap okumaktan asla vazgeçmeyin. Yetenekleriniz ve hayalleriniz çerçevesinde kendinize uygun bir hedef belirlemeli ve bu hedef doğrultusunda azim ve kararlılıkla ilerlemelisiniz. Daha fazla okuyunuz, daha fazla çalışınız. Bizler sizin geleceğe çok iyi bir şekilde hazırlanmanızı ve kalifiye birer meslek elemanı olarak yetişmenizi sağlamak için her türlü imkânı seferber ediyoruz. Gelecekle ilgili ideal ve planlarınızı şimdiden yapmanız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Çocuklara kitap okumanın öneminden bahseden Vali Ersin Yazıcı, yine öğrencilerle hep bir ağızdan 'En iyi dost kitaptır' diyerek, öğrencilerden her zaman için kitapların okunması sözünü aldı.

ersin yazıcı fındıklı rize rize valisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!