Advert
Advert
Advert

Avcı: "Devletimiz tüm yaraları saracak güçtedir"

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı yoğun yağış sonrası afet yaşanan Rize’nin İkizdere ve Çayeli ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Avcı:
Avcı: admin

İl başkanı Muhammed Avcı beraberindeki İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, il yönetim kurulu üyeleri ve İl AFAD müdürü Şakir Kurk’la beraber Rize’de afet olan İkizdere ve Çayeli Kaptanpaşa’ye giderek oluşan hasarı yerinde inceledi.

Yaşanan afet sonrası hemen bölgeye giden Avcı çalışmaları yerinde inceleyerek, oluşan tahribat ve son durum hakkında bilgiler aldı. Avcı incelemeler sırasında yaptığı açıklamada yaşanan afette can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirterek, “Ani bir şekilde yağan yağmur sonrası ikizdere ve Çayeli Kaptanpaşa bölgesinde maddi hasara yol açan bir afetle karşı karşıya kaldık. İlgili bütün kamu kurumları olay mahallindedir. Devletimiz tüm bu yaraları saracak güçtedir. Karayolları DSİ ve il özel idare ekipleri olaya müdahale etiler ve etmeye de devam ediyorlar. Oluşan zararla ilgili il afet müdürlüğü gerekli çalışmaları tamamlıyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz.” dedi.

ak parti ak parti rize çayeli rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!