Advert
Advert
Advert

Karal ve Ayar teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize merkezdeki esnafları ziyaret ederek 1 Kasım’daki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Karal ve Ayar teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor
Karal ve Ayar teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor admin

1 Kasım seçimlerinde yüzde 75.9 oy oranıyla rekor kıran Rize’de milletvekili Karal teşekkür turlarına devam ediyor. İlçe teşekkürlerinin ardından Rize merkezdeki esnafları ziyaret eden Karal 1 Kasımda verdikleri güçlü destekten dolayı teşekkür etti.

Esnaflar ise seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da kendilerinin ziyaret edilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Rize’ye yakışan bir sonucun elde edildiğini vurguladılar. AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal AK Parti kadroları olarak sürekli sahada ve vatandaşlarla iç içe olduklarını belirterek, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hemşerileriyle birlikte olacaklarını ifade etti.

Karal, “Seçimden sonra ilçe teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Dünde mazbatalarımızı aldık. Bugünde esnafımızı ziyaret ederek kendilerine verdikleri desteklen dolayı teşekkür ediyoruz. AK Parti kadroları olarak bu güçlü desteğin hakkını vermek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Rize milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar Tuzcuoğlu Memiş ağa parkında TÜFAD Rize şubesinin düzenlemiş olduğu “Geçmişten günümüze futbol” adlı resim sergisin açılışını yaptı.

MİLLETVEKİLİ AYAR TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar,Rize Merkez'de esnafları dolaşarak, alınan rekor oy için teşekkür etti. Ziyaretlerinde Milletvekili Ayar'a AK Parti Rize İl Başkan yardımcıları,Merkez İlçe Başkan yardımcıları ve Avukat Harun Mertoğlu eşlik etti.

1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra Türkiye birincisi olan Rize'de esnaf ziyaretleri yaparak teşekkürlerini sunan AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar "1 Kasımda ortaya koyduğunuz milli iradeyle partimizi yeniden tek başına iş başına getirdiniz. Yapılan seçimlerde milletimiz tercihini huzurdan ve istikrardan yana kullanmıştır. Allah'a hamdolsun Rize'mizi yine Türkiye birincisi yaptınız gösterdiğiniz teveccühten dolayı hepinize teşekkür ediyoruz" dedi.

ak parti hasan karal hikmet ayar rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!