Advert
Advert
Advert

Rize'nin Milletvekilleri mazbata tazeledi

Rize’de 1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, mazbatalarını aldı.

Rize'nin Milletvekilleri mazbata tazeledi
Rize'nin Milletvekilleri mazbata tazeledi admin

Rize Adalet Sarayında gerçekleştirilen mazbata töreninde 26. Dönemde milletvekili olarak Rize’yi temsil edecek Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, mazbatalarını İl seçim kurulu başkanı Bayram Kantık’dan aldı.

Mazbata törenine milletvekillerinin yanı sıra il başkan vekili İshak Alim, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Karal, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmada, “Rize’mizi ve ülkemizi temsil etmek şereflerin en büyüğüdür. Görev süremiz boyunca arkadaşlarımızla beraber en güzel hizmetler için çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Rize siyasi tarihinin en yüksek desteğini bizlere sunarak ve Türkiye’de 81 il içerisinde en yüksek oy oranıyla Rize’mizi birinci yapan, bu mazbatanın gerçek sahibi aziz hemşerilerimi huzurlarınızda saygıyla selamlıyorum. Her şey güzel Rize’miz için her şey ülkemiz için.” dedi.

Hikmet Ayar ise mazbata töreninde yaptığı açıklamada, “İnşallah Mevla’m bu görevimizin hakkını vermeyi ve sorumluluğunu yerine getirmeyi bizlere nasip eder. Bu sorumluluk içerisinde hareket edeceğimizi, Rize’mizin temsilcisi olacağımızı beyan etmek istiyorum. Bu yolda yürünecek çok yolumuz, Rize için söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var. Milletimiz çok daha güzel hizmetlere layıktı. Bu yolda gayret edeceğimiz ifade ediyorum.” şeklinde konuştu.

Osman Aşkın Bak da, “1 Kasımda önemli bir başarı elde ettik. Bu başarı Rizeli hemşerilerimizin başarısıdır. Bu seçimde millet kazandı. Rizeli hemşerilerimiz verdikleri rekor oyla bir destan daha yazdı. Bu destanda sizlerin emeği sizlerin teri var. Hepinizi kutluyorum. Milletvekili arkadaşlarımızla beraber sizlerin temsilcisi olarak Rize’miz ve ülkemiz için hayırlı kararlara el kaldıracağız. Rizeli milletvekili olmak farklıdır, o yüzden büyük bir gurur taşıyoruz. Rize’mize en güzel hizmetleri getirmek için çalışacağız. Bizi mecliste takip edin, mecliste sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz.“ ifadelerini kullandı.

ak parti rize hasan karal hikmet ayar osman aşkın bak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!