Advert
Advert
Advert

Rekor Kıran Rize’de Teşekkür ziyaretleri

AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde yüzde 75.9 gibi rekor bir oyla en yüksek oyu aldığı il olan Rize’de il başkanı ve milletvekilleri ilçeleri ziyaret ederek verdikleri destekten dolayı hemşerilerine teşekkür ettiler.

Rekor Kıran Rize’de Teşekkür ziyaretleri
Rekor Kıran Rize’de Teşekkür ziyaretleri admin

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, İkizdere, Kalkandere, İyidere, Derepazarı, Rize merkez ve Güneysu ilçelerine giderek vatandaşla bir araya geldiler. 1 Kasım seçiminde AK Parti’ye rekor bir oyla vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ettiler.

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “İl başkanımız ve milletvekillerimizle birlikte sizlere teşekkür etmeye geldik.  Pazar günü vermiş olduğunuz karar ve ortaya koymuş olduğunuz siyasi iradeyle birlikte partimizin tek başına iktidara gelmesine katkı sağladınız. Vermiş olduğunuz bu desteğin karşılığını çok çok daha fazla çalışarak hem Rize’mize hem de ülkemize hizmet ederek ödeyeceğiz. Ülkemizin yakalamış olduğu bu istikrarla beraber inşallah birçok problemin üstesinden geleceğimizden hiçbirinizin şüphesi olmasın.  Çıkmış olduğumuz bu yolda daha güzel bir Türkiye daha güzel bir Rize sevdasıyla cenabı Allah hedeflerimize ulaşmada bizlere yardımcı olsun.” dedi.

ak parti ak parti rize hasan karal hikmet ayar osman aşkın bak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!