Advert
Advert
Advert

Cevahir Ailesi, annelerini son yolculuğa uğurladı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı, Çaykur Rizespor Kulübü Eski Yöneticilerinden, Şükrü Cevahir ve iş adamı Canfer Cevahir’in vefat eden anneleri Hacı Melek Cevahir (85) toprağa verildi.

Cevahir Ailesi, annelerini son yolculuğa uğurladı
Cevahir Ailesi, annelerini son yolculuğa uğurladı admin

TOBB Başkan Yardımcısı ve Çaykur Rizespor Asbaşkanı Halim Mete ve kardeşleri Bekir, Fazlı, Mehmet Mete’nin de halaları ve Çaykur Rizespor Tesisler Sorumlusu Bekir Mete’nin aynı zamanda kayınvalidesi olan Hacı Melek Cevahir’in cenaze namazı, İyidere İlçe Merkezinde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası dua ve gözyaşlarıyla, İyidere Fethiye Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına, Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Dr. Osman Aşkın Bak, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İyidere Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Dokap Başkanı Ekrem Yüce, RTSO Meclis Başkanı Ömer Ofluoğlu, BJK Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Müsaid Rize Başkanı Mahmut Dabak, RTB Başkanı Mehmet Erdoğan, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, Ak Parti İyidere İlçe Başkanı Telat Tüfekçi, Ak Parti İyidere İl Genel Meclis Üyeleri Sabit Karafazlı, Mehmet Şamlı, İkizdere İl Genel Meclis üyesi Ahmet Aksu, İstanbul Maltepe Rizeliler Derneği Başkanı Hüseyin Kavalcı, İstanbul’dan ve Rize’den gelen çok sayıda iş dünyasından tanınmış iş adamları, çeşitli siyası partilerin il ve ilçe temsilcileri, STK temsilcilileri, spor adamları, basın mensupları, Vakıf ve Dernek Başkanları, İyidere esnafları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldılar.

Haber: Bayram Ali Kavalcı
ak parti ak parti rize çaykur çaykur rizespor halim mete rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!