Advert
Advert
Advert

Ayar'dan grev yapan işçilere destek

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Türkiye Maden İşçileri Sendikası ve Çayeli Bakır İşletmesi arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine greve gitme kararı alan işçilere bir araya geldi.

Ayar'dan grev yapan işçilere destek
Ayar'dan grev yapan işçilere destek admin

Grev kararı alan işçileri ziyaret eden Rize Milletvekili Hikmet Ayar; “Aldığınız bu kararın sonucunun hayırlı olmasını arzuluyoruz. Burada olmamız elbette ki sizlere destek anlamındadır. Hukuk sınırları içerisinde, farklı bir mecraya olayı taşımadan yapılan hak arayışları her zaman sonuç vermiştir. Çalışanların isteği haklarının korunması ve daha iyi bir seviyeye çıkarılmasıdır. Bu anlamda yapacağınız tüm çalışmalarda yanınızda olacağız” dedi.

Çayeli Bakır İşletmeleri önünde işçilerle görüşen Ayar, işçilerin grev hakkının anayasal bir hak olduğunu vurguladı. Sendika temsilcileriyle bir araya gelen Ayar, hakların savunulması gerektiğini söyledi. Ayar daha sonra, Çayeli Bakır İşletmeleri temsilcileriyle de görüştü.

Milletvekili Ayar’a işçilerle görüşmesinde, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu ve AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar eşlik etti.

İlgili Haber

Çayeli Bakır İşletmeleri'nde grev başladı

ak parti çayeli çayeli bakır hikmet ayar rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!