Advert
Advert
Advert

AK Parti’den Rize’de dev buluşma

AK Parti Rize İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu dayanışma gecesinde yoğun bir katılım oldu.

AK Parti’den Rize’de dev buluşma
AK Parti’den Rize’de dev buluşma admin

Programa, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize Eski Milletvekili Nusret Bayraktar, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, İlçe Belediye Başkanları, İl yönetimi, İlçe yöneticileri, kadın kolu ve gençlik kolu yönetimleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İl geneli köy ve mahalle başkanları ve muhtarları, çok sayıda parti üyesi katıldı.

Organizasyon için hazırlanan salonların dolduğu toplantıda misafirler konuşmacıları pür dikkat dinledi. AK Parti’nin ‘İlk Günkü Aşkla Hep birlikte’ sloganı adeta gelenlerin gözlerinde okundu.

AVCI, “EN ÖNEMLİ HUSUS SANDIĞA GİTMEKTİR”

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “Bu seçimin en önemli konusunun sandığa gitmek ve katılım olduğunu düşünüyorum. Bütün vatandaşlarımızın sandığa ulaştırılması konusunda herkesin azami bir gayret içerisinde olmasını hassaten bir kere daha istirham ediyorum. Oynanan oyun çok büyük. Özellikle yurtdışı aktörler ve içerdeki işbirlikçilerle birlikte AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunun kesilmeye çalışıldığını görüyoruz. Mısır’da Mursi’ye ne yaptılarsa Türkiye’de de Cumhurbaşkanımıza aynı şeyi yapmak istediklerini görüyoruz” dedi.

KARAL, “HAYIRCI” DEVLET BAHÇELİ’YE YÜKLENDİ

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Ey Bahçeli MHP tabanının o sağduyulu, aklıselim haykırışına niye cevap vermedin? Niye kulaklarını tıkadın? MHP tabanı senin o tıkanan kulaklarının açılmasına çok büyük bir zemin hazırlayacaktır. Her şeye “hayır” demenin ne anlama geldiğini, MHP’li kardeşlerim çok güzel bir şekilde sana anlatacaklardır. Erken seçimi ilk önce seslendiren sen, 7 Haziran akşamı sandıklar açılmadan ön şartını koşan sen, ortaklık kabul etmeyen sen, seçim hükümetini kabul etmeyen sen, seçim hükümetine bakan vermeyip, HDP’lilerin, PKK’nın siyasi uzantılarının kırmızı plakayla beraber güneydoğuda teröristlere destek vermesine zemin hazırlayan sen, şimdi suçlu biz olduk öyle mi? Bu millet feraset sahibidir. Milletimiz neyin ne olduğunu en güzel şekilde analiz etme melekesine sahiptir. 1 Kasım’da milletimiz istikrardan yana tavrını ortaya koyacaktır” dedi.

AYAR RİZE’DEN YENİ BİR REKOR BEKLİYOR

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, “Son yıllarda Rize’de her seçimde yeni rekorlarla büyük başarılar elde ettik. Bu başarıların birçoğunda acizane olarak İl Başkanlığı görevinde bulundum. Başarıları bu teşkilatlarla ve muhtar kardeşlerimle birlikte elde ettik. Milletimiz kararını vermiş ve 1 Kasım’ı beklemektedir. Rize’nin tarihi bir rekor daha kıracağını buradan ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

BAK, “1 KASIM KAOS İSTEYENLERE CEVAP OLACAK”

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, “Ülkemizi kaos ortamına taşımak isteyenler var. 1 Kasım bu kaos isteyenlere bir cevap olacak. 1 Kasım milletin geleceğe olan yürüyüşüne karar vereceği gündür. AK Parti milletin kendisidir ve ülkenin omurgasıdır. 13 yıllık süreçte ortaya koyduğumuz performansla, yaptığımız devrimlerle bu ülkenin geleceği için çalıştık. Bütün bunları gerçekleştiren AK Parti hareketinin doğal lideri Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarıdır” dedi.

KASAP, “10 NUMARA PROJELERİ DEĞİL YAPMAK, RÜYALARINDA BİLE GÖREMEZLER”

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Belediyemizin, vekillerimiz ve teşkilat olarak ortaya koyduğumuz 10 Numara projelerimiz biraz yavaşlama içerisindedir. Bunun da sebebi şu anda yaşadığımız belirsizlik atmosferidir. 10 Numara projeleri muhalefet adayları değil yapmak, hayal bile edemezler. Bu projeleri Türkiye’nin 2023 vizyonu çerçevesinde ortaya koyduk. Hiçbir seçimde taraflar ve seçimler bu kadar net olmamıştı. 1 Kasım’da yapacağımız tercihle, ya ülkemizdeki kuşatmayı kaldıracağız yada bizi bir felaket bekliyor” şeklinde konuştu.

BAYRAKTAR, “ERDOĞAN CESARETİYLE “DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR” DEDİ”

AK Parti Rize Eski Milletvekili Nusret Bayraktar Konuşmasında, “Recep Tayyip Erdoğan dik duruşu ve cesaretiyle dünya beşten büyüktür dedi. “Eyvah” dediler. Artık kendi üretimini yapabilen bir Türkiye’yi iç ve dış dinamikleri birleştirip çökerterek durdurmak istiyorlar” dedi.

ERBAŞ, “AK PARTİ DÖNEMİNDE MUHTAR OLDUĞUMUZU ANLADIK”

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş, “Muhtarlarımız bu iktidar döneminde muhtarlıklarını anladı. Muhtarlarımız köylerine, mahallelerine yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarından dolayı onların takdirlerine her zaman saygı duyuldu” diye konuştu.

ak parti rize hasan karal hikmet ayar osman aşkın bak reşat kasap
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!