Advert
Advert
Advert

İslampaşa, Başkan Kasap'tan memnun

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde Rize Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Kadın Kolları üyeleri ve teknik ekibi ile birlikte İslampaşa Mahallesi sakinleri ile kahvaltıda buluştu.

İslampaşa, Başkan Kasap'tan memnun
İslampaşa, Başkan Kasap'tan memnun admin

Güne İslampaşa mahallesinde başlayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap mahalle muhtarı ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelerek sorunları dinledi.

Karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet havasında gerçekleşen toplantıda mahalle muhtarı Esat Gürcüoğlu, mahallelerinde çok ciddi bir manada sorun olmadığını, ihtiyaç olması halinde Rize Belediyesinin kendilerine gereken desteği verdiğine vurgu yaparak, şunları söyledi: “Rize Belediyesi çeşitli iletişim kanalları ile artık günümüzde çok rahat ulaşabildiğimiz, sorunlarımızın dikkate alındığı, vatandaş olarak istek ve şikayetlerimize çözüm bulduğumuz bir kurum. Bu manada ne zaman bir talebimiz olsa sağ olsun Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap ve ekibi bizleri dinlemiş ve hizmet vermişlerdir. Bu manada mahallemizde yapılan alt yapı ve asfalt çalışması için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Mahalle de ikamet eden bayanlar ise Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’tan mahallelerinde kadınlara özel ufak çaplı bir Kadın Kültür Merkezi oluşturulmasını talep ettiler.

Kadınların talebini dikkate alan ve teknik ekibine not aldıran Başkan Kasap, muhtarlık tarafından yer tahsisi yapılması durumunda Rize Belediyesi olarak mahallede bulunan kadınlara Kadın Kültür Merkezi oluşturulması konusunda Rize Belediyesi olarak gereken desteği vereceklerini belirtti.

Başkan Kasap ve ekibi daha sonra İslampaşa mahallesinde bulunan esnafı gezerek hayırlı işler dileklerini sundu ve sorunları dinledi.

Mahalle ziyaretini tamamlayan Başkan Kasap, daha sonra hastalığı nedeni ile 80 yaşında hayata gözlerini yuman Aziz Çınar’ın öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazına katılarak yakınlarına taziyede bulundu.

reşat kasap rize rize belediyesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!