Advert
Advert
Advert

Bak: "Ülkemiz için daha fazlasını yapacağız"

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize’nin Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerini ziyaretinde, ülkenin istikrara kavuşması için 1 Kasım seçimlerinin büyük önem arz ettiğini, en büyük kaynaklarının genç nüfus olduğunu ve Türkiye için yapılan yatırımlara daha da fazlasını eklemek istediklerini belirtti.

Bak:
Bak: admin

Bak, Hemşin’de bulunan Akyamaç şelalesine Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan yürüyüş parkuru hakkında Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar ve yetkililerden bilgiler aldı.

“DIŞ GÜÇLER VE İÇERDEKİ MAŞALARI KARIŞIKLIK PEŞİNDE”

Osman Aşkın Bak şöyle konuştu; “Dış güçlerin ve içerideki ortak maşaların çabalarıyla ülkemize diz çöktürmeye çalışıyorlar. 7 Haziran seçimlerinden bu ana kadar 4 aylık sürede ülkemizin kaybı 150 milyar dolardır. Doların yükselmesi, borsanın düşmesi, yatırımın durması, faizlerin yükselmesi ülkemize ekonomik olarak sorun teşkil eden bir sonuç doğurdu.

“HER ALANDA BÜYÜK İLERLEME OLDU, DAHA FAZLASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Bizim en önemli gücümüz insan kaynağımızdır. Bu genç nüfusumuzu da en iyi şekilde yönetmek gerekmektedir. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları bu ülkenin gelişmesi için yola çıktılar. 2002 yılından beri sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve diğer alanlarda yaptığımız çalışmalar ortadadır. Ülkemiz için daha da fazlasını yapmamız lazım”

Bak’a ziyaretlerinde, Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, AK Parti Hemşin ve Çamlıhemşin ilçe başkanları eşlik etti. Ziyaretlerinde Bak’a Hemşin Spor Kulübü tarafından 53 numaralı forma hediye edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!