Advert
Advert
Advert

Vali Yazıcı Ardeşen esnafını ziyaret etti

Rize Valisi Ersin Yazıcı, çeşitli incelemelerde bulunduğu Ardeşen ilçesinde, vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

Vali Yazıcı Ardeşen esnafını ziyaret etti
Vali Yazıcı Ardeşen esnafını ziyaret etti admin

Bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere Ardeşen ilçesine giden Vali Yazıcı, burada sokaktaki vatandaşlarla sohbet etti, esnafları gezdi. Ziyaretlerinde vatandaşlar ve esnaflar ile bol bol sohbet eden Vali Yazıcı, esnaf ziyaretlerinde işlerinin nasıl olduğunu sordu.

BU ŞEHRİ HEP BERABER YÖNETMEK ZORUNDAYIZ

Toplumun tüm kesimleri ile daima diyalog içinde olmaya büyük özen gösteren ve periyodik olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle vatandaşların sorunlarını bire bir dinleyen Vali Ersin Yazıcı, "Bu şehri hep beraber yönetmek zorundayız. Ardeşenli hemşehrilerimin şahsında, toplumumuzun tüm kesimlerince sergilenen ilgi, sevgi ve güvene kalıcı hizmetlerle teşekkür etmek en büyük arzumuz" diye konuştu.

ESNAFLAR ÜLKE EKONOMİSİNİN DİREĞİDİR

Esnafların ülke ekonomisinin direği olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; halkla olan iletişimin güçlü tutulacağının altını çizerek, devlet olarak her zaman halkın yanında olacaklarını belirtti.

Esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Vali Yazıcı; Ardeşen esnafına hayırlı ve bol kazançlar diledi. Ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını dile getiren esnaflar; Vali Ersin Yazıcı'nın halkın içinde olmasının, esnafın sorunlarını dinlemesinin kendilerine moral verdiğini ve hafta sonunda Vali Yazıcı'nın hayırlı kazançlar dilemesinin ayrıca kendilerini mutlu ettiğini ifade ettiler.

Vali Ersin Yazıcı'nın esnaf ziyaretine Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Çiçek, Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Levent Böke katıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!