Advert
Advert
Advert

Başkan Kasap, ayağını tozuyla incelemelere başladı

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresine katılmak üzere gittiği Fransa’dan dönüşünün hemen ardından ayağının tozuyla mahalle ziyaretlerine devam ederek, geçtiğimiz günlerde temeli atılan 5 yıldızlı otel inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Kasap, ayağını tozuyla incelemelere başladı
Başkan Kasap, ayağını tozuyla incelemelere başladı admin

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mahalle gezilerini Çarşı mahallesi, Atmeydanı ve Kale mahallesinde yapılan çalışmaların incelemesi ile sürdürdü.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberindeki heyetle Çarşı Mahallesi Kiremit sokak ve Atmeydanı mahallesinde yol çalışmalarını inceledi. Eski Müftülük sitesi arkasındaki cadde çalışmalarının da son durumları ile ilgili Fen İşleri müdüründen bilgiler aldı. İncelemeleri sırasında Mahalle sakinleri ile de görüşen Başkan Kasap, Üst Mahalle gezilerini Kale Mahallesinde Ana isale hattının arızası nedeni ile oluşan heyelanlı bölgenin incelemesi ile bitirdi.

"ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILSIN"

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yeniköy mahallesinde incelemelerde bulundu.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz Meclis Üyeleri Saffet Kopuz, Bilgin Kopuz, Birim müdürleri, AK Parti Teşkilat mensupları katıldı.

Mahalle sakinlerinin de yer aldığı inceleme gezisinde Başkan Kasap, cadde ve sokakları dolaşarak, vatandaşlar ve esnafla görüştü. Başkan Kasap, yaptıkları gezilerde “Bizi ilgilendiren sorun ve eksikleri tespit etme imkanı buluyoruz. Hedefimiz her geçen gün halkımızın daha güzel koşullarda yaşaması içindir." dedi.

Yeniköy mahallesi Sarıbaş Camii yanında ana yolda meydana gelen göçük çalışmalarınıda inceleyen Başkan Kasap, çalışmaların hızlandırılması yönünde Fen işleri müdürüne talimat vererek yolun bir an önce trafiğe açılmasını istedi.

"ŞEHRİN KALİTESİ YÜKSELECEK"

Rize Belediye Başkanı Hafta sonu incelemelerini Rize’nin ilk beş yıldızlı otel inşaatı, Hamidiye Mahallesinde hizmete açılan yol; Portakallık ve Gülbahar mahalle muhtarlarını ziyaretiyle sonlandırdı.

Beş yıldızlı otel inşaatını ziyaret eden Başkan Kasap, yüklenici firma sorumlularından bilgiler aldı. Başkan Kasap; “Beş yıldızlı bu otelimizle inşallah şehrin kalitesi bu şehirdeki müesseselerin kalitesiyle birlikte yukarıya çıkacaktır.” dedi.

Başkan Kasap beraberindeki heyetle, Hamidiye mahallesindeki yol açılışına katılarak buradaki vatandaşlara da Hamidiye Taşlıdere ve Taşlık köyüne hizmet verecek yol için, “Katkı verenlerden ve kullanan vatandaşlardan Allah razı olsun. Bu vesile ile bizleri davet ettiniz. İkramlarınızdan tattık elinize sağlık hakkınızı helal edin hayırlı uğurlu olsun“ dedi.

Gündoğdu’dan ayrılan Başkan Kasap Sahilde Portakallık mahallesi ve Gülbahar Mahalle muhtarlarını da ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Gün içinde 7 mahalle de incelemelerini tamamlayan Başkan Kasap’a çocukların her zaman olduğu gibi sıcak ilgi leri gözden kaçmadı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!