Advert
Advert
Advert

Rize Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi aşure dağıttı

Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ismi değiştirilen Rize Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Hayrat Mahallesinde aşure dağıtım etkinliği gerçekleştirdi.

Rize Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi aşure dağıttı
Rize Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi aşure dağıttı admin

Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan 100 kişilik aşure, Cuma namazı sonrası Hayrat Camii’nde öğrenciler tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Okul Müdürü Meryem Turgut’un başkanlığında, idareci, öğretmen, öğrenci ve okul personelinin katkılarıyla hazırlanan aşure kısa zaman içerisinde tükendi.

Okul Müdürü Meryem Turgut yapılan bu organizasyonun ve öğrencilerin bu becerisinin kendilerine gurur verdiğini söyleyerek, bundan sonraki yıllarda da bu uygulamaya devam etmek istediklerin ifade etti. Turgut, Muharrem ayı münasebetiyle aşure dağıtımı yaptıklarını belirterek, "Okul olarak bu yıl ilk defa okul bahçesi dışında aşure dağıtımı yaptık. Toplumsal birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularını pekiştirmek istedik. Bizi bugünde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Etkinliğe katılan İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ise; “Bugün birlik, kardeşlik ve kaynaşma günüdür. Bizi bir arada tutan milli ve dini günlerimizi amacına uygun olarak hep beraber anmalı ve kutlamalıyız. Bu ay da dağıtılan aşure birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmaktadır. Aşure bizler için bir zenginliktir. Bu anlamlı ve mübarek günün, birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını diler, tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin Aşure gününü tebrik ederim. Bu vesileyle bu programı düzenleyen Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!