Advert
Advert
Advert

Rize Ülkü Ocakları'ndan ikinci el eşya kampanyası

Rize Ülkü Ocakları Başkanı İhsan Alkan Rize'de dertlerinin siyaset olmadığını belirterek “Amacımız birlik ve beraberliğimizi oluşturmak ve kültürümüzü geliştirmektir” dedi.

Rize Ülkü Ocakları'ndan ikinci el eşya kampanyası
Rize Ülkü Ocakları'ndan ikinci el eşya kampanyası admin

Rize Ülkü Ocakları Başkanı İhsan Alkan gazeteciler ile buluştuğu sabah kahvaltısında amaçlarının siyaset olmadığını söyledi.

Sabah kahvaltısında gazeteciler ile bir araya gelen Ülkü Ocakları Rize il başkanı İhsan Alkan iki aydır görevde bulunduğunu belirterek “Amacımız ülkü ocaklarında birlik ve beraberliği oluşturmak, ülkücülük kurumunu geliştirmektir. Tarih boyunca bu teşkilattan çıkıp devletine ihanet eden bir kişi gösteremezsiniz. Bu sokaklarda esrar ve uyuşturucu dağıtan bürokratlar oldu. Biz çalışmalarımızda kimseden oy istemeye gitmiyoruz. Biz Atatürkçülük ve ülke sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Ülkü ocaklarını öcü gibi göstermeye çalışanlar var. Oysa Ülkü ocağında İngilizce, ibranice ve kuran dersleri veriyoruz” dedi.

"İkinci el eşya topluyoruz"

İhsan Alkan Rize'de ikinci el eşya kampanyası başlattıklarını belirterek “Bizlerin maddi imkanları yok. İlimize dışarıdan gelen öğrenciler var, bu öğrencilerimiz için ikinci el eşya kampanyası başlattık. Tek şartımız ise öğrencilerin mezuniyetinden sonra bu eşyaları başka öğrencilerin de kullanabilmesi adına bizlere geri iade etmesidir." dedi.

Ülkede para için vicdanarını satanların olduğunu belirten Alkan, ”Biz müslüman Türk'üz. Amacımız Türk kültürünü geleceğe taşımaktır. 300 yıl sonra bile PKK ile görüşenler şerefsizlikle anılmalı, ülkede ırk ve din ayrımı olmamalı, hepimiz bu ülkeyi yıllar önce atalarımızdan aldığımız gibi geleceğe taşımak istiyoruz“ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!