Advert
Advert
Advert

PTT'den Vali Yazıcı'ya 175. yıl ziyareti

PTT'nin 175. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Rize PTT Başmüdürü İbrahim Cihan ve beraberindeki heyet Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

PTT'den Vali Yazıcı'ya 175. yıl ziyareti
PTT'den Vali Yazıcı'ya 175. yıl ziyareti admin

PTT'nin milli mücadele döneminden günümüze önemli gelişmeler gösterdiğini ifade eden Vali Yazıcı, PTT çalışanlarına yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Bundan sonra da PTT'nin en iyi şekilde çalışmalarına devam edeceğine inandığını söyleyen Vali Yazıcı, "PTT teşkilatı ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir. PTT teşkilatı değişen ve gelişen şartlara göre kendisini sürekli yenileyen bir kurumdur. Son yıllarda birçok alanda PTT tarafından vatandaşımıza sunulan hizmetlerin kalitesinin gelişerek arttığını görmekteyiz. Bankacılık faaliyetlerinden, kargo gibi daha birçok konuya kadar PTT'miz her türlü hizmetleri yapmaktadır. Bu hizmetleri ilimizde yürüten başta Başmüdürümüz olmak üzere PTT personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. PTT'nin 175. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" dedi.

AYNI ŞEVK VE HEYECANLA GÖREVE DEVAM EDİYORUZ

Ziyarette konuşan PTT Başmüdürü İbrahim Cihan ise, PTT'nin çalışmaları hakkında Vali Ersin Yazıcı'ya bilgi vererek, kuruluş yılı kutlamaları kapsamında düzenlenecek etkinliklerden bahsetti.

PTT Başmüdürü Cihan, PTT ailesinin her ferdinin, geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda da aynı şevk ve heyecanla görevini yerine getirme gayreti içinde olacağını, yaşanan gelişim ve değişimin her zaman daha ileriye taşınacağını dile getirdi.

Kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Yazıcı'ya teşekkür eden, PTT Başmüdürü İbrahim Cihan, "Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda hareket ederek vatandaşlarımızın en iyi hizmet alması hususunda gayretlerimiz devam edecektir" dedi.

Ziyaretin anısına PTT Başmüdürü İbrahim Cihan Vali Yazıcı'ya geçmişten günümüze pul albümü takdim etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!