Advert
Advert
Advert

Minik ellerden Vali'ye aşure ikramı

Gülbahar Hatun Anaokulu öğrencileri, Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederek aşure ikram ettiler.

Minik ellerden Vali'ye aşure ikramı
Minik ellerden Vali'ye aşure ikramı admin

Merkez Müftü Mahallesi'nde bulunan Gülbahar Hatun Anaokulu Müdürü Fatma Kalemci, 5 yaş Sınıfı Öğretmeni Gamze Özdöver Karabiber ve okulun ana sınıfı öğrencileri, Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten büyük mutluluk duyan Vali Yazıcı, minik misafirleriyle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Vali Yazıcı, "Bugün çok değerli misafirlerimiz var. Çocuklar için her şeyin en iyisini yapmak zorundayız. Çocuklarımıza özgüven vermeliyiz. Onlar bizim yarınlardaki güvencemizdir. Sizler bizim geleceğimizsiniz sizlerin en iyi şekilde yetişmesi lazım. Özellikle okul öncesi eğitim çok önemlidir. Okul öncesi eğitim süresince çocuklar ilköğretime hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenirler. Ziyaretiniz için okul müdürü ve öğretmeninize sizlere teşekkür ederim. Bugün bizlere ikram ettiğiniz bu aşure ikramları aslında, kardeşliğimizin, dostluğumuzun yansımasıdır. Aşure bizlere birlik beraberlik mesajı veriyor" dedi.

ÇOCUKLARIMIZI SEVİNDİRDİNİZ

Eğitim, spor, sosyal kültürel alanlarda çocuklar için yapmış oldukları başarılı ve örnek çalışmaları için Vali Ersin Yazıcı'ya teşekkür eden Okul Müdürü Fatma Kalemci de, "Eğitimin yanında sosyal faaliyetlerin de önemli olduğunu düşünüyoruz. Muharrem ayında geleneksel hale getirdiğimiz aşure gününü bu yıl da düzenledik. Çocuklarımızı sevindirdiğiniz için hem kendimiz hem de onların adına size teşekkür etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Vali Yazıcı, minik konuklarına çeşitli hediyeler verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!