Advert
Advert
Advert

Memur-Sen Türkiye Buluşması Rize'de yapıldı

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, ''Maddi ve manevi kazanımlarımızı korumak ve ülke olarak kalkınmamızı sürdürmek için, Yeni Türkiye hayali için istikrara varız ve sonuna kadar destekçisiyiz" dedi.

Memur-Sen Türkiye Buluşması Rize'de yapıldı
Memur-Sen Türkiye Buluşması Rize'de yapıldı admin

Tonbul, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kampüsü Sosyal Tesislerinde düzenlenen Memur-Sen Türkiye Buluşması Toplantısında, “Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Bizler Memur-Sen ailesi olarak ülkemizin bu zor günleri kolay aşabilmesi ve geleceğe geçmişinden daha aydınlık bakabilmesi için gerekli sorumluluğu ve görevli tüm yurttaşlarımızla beraber üstlendik" dedi.

12 Eylül darbesiyle bu ülke beş bin insanımızı hiç uğruna toprağa verdiğini ifade eden Tonbul, şunları söyledi: ''Sen sağcısın sen solcusunun diye bu ülkenin gencecik evlatları hayatlarını kaybetti. Bunu bize birileri yaptırdı. İşte o zaman da bizi uyandıracak, bizi yönlendirecek bir sivil toplum kuruluşumuz yoktu. Ama onların baroları, odaları ve borsaları vardı. Ama bizim yoktu. Ama artık Memur-Sen var. Onların topu, tüfeği ve tankı varsa bizimde imanımız var. Bizi birbirimize düşürmek ve Suriye gibi, Irak gibi olmamızı isteyenlere izin vermeyeceğiz. Ülkeyi geçmişte yaşadığı karanlık günlere götürmek isteyenlere bu millet artık izin vermeyecektir. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Memur-Sen ailesi olarak da biz buna asla izin vermeyeceğiz. İstikrar için, geleceğe aydınlıkla bakabilmek için bugün çalıştığımızdan daha çok çalışarak ülkemizi hak ettiği günlere, refaha kavuşturmak için gereken çabayı göstereceğiz. Maddi ve manevi kazanımlarımızı korumak ve ülke olarak kalkınmamızı sürdürmek için, Yeni Türkiye hayali için istikrara varız ve sonuna kadar destekçisiyiz"

Tonbul, Memur-Sen'nin şuan 850 binden fazla üyesi olduğunu ve hedeflerinin bir milyon üye olduğunu aktardı.

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen de Memur-Sen'in özel üyelerinin haklarını ve menfaatlerini savunmak, genelde ise ülkemizin derdine derman olabilmek için kurulan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirtti.

Cankesen, ''Memur-Sen büyük ve yeni Türkiye'nin sözcüsü, kamu görevlilerinin ve mazlumların savunucusu olduğunu söyleyerek, "Bunun için hükumetimizle imzalamış olduğumuz ve iki yıl geçerlik olacak toplu sözleşme ile yüz yirmi üç kazanım elde ettik. Çalışanlarımızı mutlu eden bir sözleşme imzalamış olduk" diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü İdris Altuntaş, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut ile sendika üyeleri katıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!