Advert
Advert
Advert

Atık Pil Kampanyasında dereceye giren okullara ödül

Rize Belediyesi'nin atık pillerin çevreye vermiş olduğu zararı önlemek amaçlı okullar arasında başlatmış olduğu ödüllü atık pil toplama yarışmasında dereceye giren okullar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tarafından ödüllendirildi.

Atık Pil Kampanyasında dereceye giren okullara ödül
Atık Pil Kampanyasında dereceye giren okullara ödül admin

Atık pillerin çevreye vermiş olduğu zararı önlemek amaçlı Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) ile Rize Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak Okullar arasında başlatılan atık pil toplama yarışması çerçevesinde milyonlarca atık pil toplanarak ilgili firmaya gönderildi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın talimatıyla okullara dağıtılan atık pil kutularında okul öğrencileri tarafından biriktirilen piller okullara hediye olarak geri döndü.

 Belediyesi tarafından yürütülen ödüllü yarışmada en çok atık pili çevreden toplayan okullalar Masa Tenisi Takımı, Büyük Satranç Takımı ve Oyun seti ile ödüllendirildi.

Her yıl Rize Genelinde başlatılan yarışmaya katılan okullar arasında geçtiğimiz yılın dereceye giren okulları 1. Kurtuluş İlköğretim Okulu, 2. Doğuş Çay İlköğretim Okulu, 3. Vakıflar İlköğretim Okulu şeklinde sıralandı.

Yarışma çerçevesinde dereceye giren okul müdürlerine teşekkür sertifikaları verilirken, büyük ödüller ise Rize Belediyesi tarafından okullara gönderilecek.

Rize Belediyesinin Atık Pil toplama yarışmasında dereceye giren Okulların Müdürleri öğrencilerle beraber  Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret ettiler. Okul Müdürleri ve öğrencileri makamında misafir eden Başkan Kasap, kendilerini her yıl Rize Belediyesi tarafından yapılan yarışmaya  vermiş oldukları destek, ilgi alakadan ötürü tebrik ederek Rize Belediyesi  tarafından Okul adına düzenlenen teşekkür belgelerini Okul Müdürlerine takdim etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!