Advert
Advert
Advert

Derepazarı'nda kız öğrenci yurdu hizmete açıldı

Rize’nin, Derepazarı İlçesi, Eriklimanı Mahallesi, Değirmenler Mevkiinde hizmete açılan, Derepazarı Öğrenim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği Yurdu, düzenlen törenle kız öğrencilerin hizmetine açıldı.

Derepazarı'nda kız öğrenci yurdu hizmete açıldı
Derepazarı'nda kız öğrenci yurdu hizmete açıldı admin

Derepazarı Öğrenim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği Başkanı Yılmaz Çelik, “Yurdumuzun inşaatına bir yıl önce başladık. 300 metrekare alan üzerinde yer alan yurdumuzu kısa zamanda tamamlayarak bu seneki eğitim ve öğretime yetiştirdik. Bu yurdun yapımında maddi ve manevi yardım ve destek veren hayırseverlerin hepsinden Allah razı olsun. 6 kattan oluşan, 70 kişilik ortaöğrenim kız öğrenci yurdumuzda, 4 ve 8. Sınıf arası ortaöğrenim öğrencileri kalabileceklerdir. Öğrencilerimizin başarısı ve rahatı için hiçbir ayrıntıdan kaçılmamıştır. Hayırsever hemşerilerimizden talebimiz, bizlere yurt yapacağımız arsayı göstersinler, öğrenci yurdu ve kursunu yapmak bizdendir. Bu vesileyle hayırsever halkımızın, kurs ve yurtlarımızda eğitim ve öğrenim gören öğrencilerimizin mübarek kurban bayramlarını tebrik ediyorum.” dedi.

Derepazarı Öğrenim Çağındaki Öğrenciler Yardımlaşma Derneği, Kız Öğrenci Yurdunun açılışına, Rize ve komşu illerde bulunan, Kur-an Kursları ile Öğrenci Yurtlarının çok sayıda yöneticileri, eğitimciler ve Derepazarı ilçesinden çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldılar.

Haber: Bayram Ali Kavalcı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!