Advert
Advert
Advert

Vali Yazıcı: "Milletimizin başı sağ olsun"

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Hakkâri ve Iğdır'da hain saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

Vali Yazıcı:
Vali Yazıcı: admin

Terörün kanlı yüzünü bir kez daha gösterdiğinin altını çizen Vali Yazıcı, "Hakkari'nin Yüksekova İlçesine bağlı Dağlıca bölgesinde, bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit düşen 16 askerimizin ve Iğdır'da polis memurlarını taşıyan minibüse bombalı tuzak kurulması sonucu şehit düşen 13 polisimizin acısı yüreklerimizi dağlamıştır." dedi.

Vali Yazıcı mesajında, "Ülkemizin ve aziz milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik bu saldırıya, kahraman ordumuz tarafından en ağır şekilde karşılık verilmiş ve bundan sonra da aynı şekilde karşılık verilecektir." dedi.

DAHA DA KENETLENECEĞİZ…

Vali Yazıcı mesajını şöyle sürdürdü: "Terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırılar bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Yaşanan son olaylar terörün iğrenç yüzünü bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır.

Milletimiz, bölücülere karşı kahramanca görev yapan bu vatan evlatlarını minnetle, şükranla anacak ve asla unutmayacaktır. Bu insanlık dışı, hain ve alçak saldırıları nefretle kınıyor ve lanetliyorum. Türkiye Cumhuriyeti bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine daha da kenetlenerek, bu hainlerin oyununu bozacaktır.

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden bütün aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet acılı ailelerine sabır diliyorum.

Aziz Milletimizin başı sağ olsun."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!