Advert
Advert
Advert

Rize Ak Gençlik, seçim çalışmalarına başladı

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları, merkezde bulunan mahalle, köy gençlik kolu başkanlarıyla bir araya geliyor.

Rize Ak Gençlik, seçim çalışmalarına başladı
Rize Ak Gençlik, seçim çalışmalarına başladı admin

AK Parti Rize İl Gençlik Kolu yönetim kurulu üyeleri, Rize merkezdeki, köy başkanlarıyla bir araya gelerek, Rize’nin mahalle ve köylerinde yaşayan gençlerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize İl Gençlik Kolu Başkanı Abdullah Oğuz Hut, Türkiye’nin giderek gençleştiğinin ve gençliğin öneminin hızla arttığının altını çizerek, “Rize’nin sorumluluk üstlenen gençleri olarak, ilimizde yaşayan gençlerin sorunlarını yakından takip edebilmek için gençlik kolları mahalle ve köy başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Başkanlarımız, mahalle ve köylerinde yaşanan sorunları dile getiriyor. Bizler de ilimizdeki gençlerin sorunlarını gündemimize alarak yapabileceklerimiz konusunda gerekli adımları atıyoruz. Bu çalışmalarımız her hafta sürekli olarak devam etmektedir.” dedi.

Başkan Hut, 7 Haziran seçim sonuçlarına da değinerek, “Seçim sonuçları, Rize’nin gençleri olarak sorumluluğumuzu artırdı. 8 Haziran sabahı itibariyle çalışmalarımıza başlamıştık. Bu çalışmalar kapsamında da köy ve mahalle teşkilatlarımızı güçlendirmekteyiz. Rize AK Gençlik olarak, çalışmalarımızı seçimden seçime değil, sürekli olarak yapmaktayız. Köy ve mahalle teşkilatlarımızla bütün birimlerimiz birbiriyle koordineli olarak AK Parti davası için çalışmaktadır. Bu kapsamda da mahalle ve köylerimizle her zaman iletişim halindeyiz.” dedi.

Hut, “AK Parti büyük bir ailededir. Bu ailenin en temel üyeleri ise mahalle, köy başkanlarımız ve yönetimleridir. Onların çalışmaları sonucunda AK Parti, 14 yıldır Türkiye’nin dört bir tarafına hizmet götürmektedir. Bu ailenin birer ferdi olan mahalle ve köy başkanlarımıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!