Advert
Advert
Advert

Rize Belediyesi Ramazan etkinlikleri sürüyor

Rize Belediyesi Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Ramazan ayı programlarına farklı bir bakış açısı getirerek bu gece capcanlı, dinamik bir program hazırladı.

Rize Belediyesi Ramazan etkinlikleri sürüyor
Rize Belediyesi Ramazan etkinlikleri sürüyor admin
Anadolu Jet’in gezici Tır’ını Rize’ye konuk eden Rize Belediyesi Rizelilere unutamayacakları bir Ramazan gecesi yaşattı. İlgi ile izlenen ve Ramazan boyunca İsmail Kahraman Kültür Merkezinde devam eden Ramazan etkinlikleri akşam Sahilde Kültürpark önünde gerçekleştirildi. Anadolu Jet katkıları ile Orta Oyun, Karagöz-Hacivat, Fasl-ı Şahane, Meddah, Kukla gösterisi ve Animasyonlarla izleyenlerin karşısına çıkan oyuncular, Rizelilere farklı bir Ramazan gecesi Atmosferi yaşattı. Program boyunca seyircilere indirimli uçak biletleri hediye edildi.

BAŞKAN KASAP, MECLİS ÜYELERİ İLE ORUCUNU AÇTI…      

Rize Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap, belediye meclis üyeleri ile birlikte iftarda bir araya geldi.

Rize Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla oluşturmuş olduğu, Kültürpark’taki "Gönül Sofrası"'nda Meclis üyeleri ile iftarda buluşan, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, konuklar ile ayrı ayrı sohbetlerde bulundu.

Rize nin çok daha güzel yönetilmesi için çaba sarfettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “İlimizin daha güzel şehir olması adına gönül soframızda fikir ve görüşleri değerlendiriyoruz. Rize için her konuda ortak hareket etmeye özen gösteriyoruz. Belediyemizin imkanları elverdiği ölçüsünde hizmet ve projelerimizi devam ettirmenin gayreti içerisindeyiz. Birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!