Advert
Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılbaşında iyileşme hızlanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) 28. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Törende katılımcılara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyona ilişkin net mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açıklanan enflasyon verileriyle iyileşme belirtilerinin başladığını söyledi. "Şubat ayından itibaren enflasyon kontrolü kolay bir yere gelecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yılbaşı ile birlikte bu iyileşme hızlanacak önümüzdeki şubat ayından itibaren enflasyon kontrolü kolay bir yere gelecek." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomimizi faiz, kur, enflasyon şer üçgeninde teslim alma girişimlerinin yol açtığı sıkıntıların da farkındayız. Sebeplerini bildiğimiz bu sıkıntıların sonuçlarını önce hafifletmek ardından da tamamen ortadan kaldırmak için yoğun ve kararlı bir çalışma içindeyiz." açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılbaşında iyileşme hızlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılbaşında iyileşme hızlanacak admin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) 28. Olağan Genel Kurulu'na katıldı.

Törende katılımcılara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyona ilişkin net mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açıklanan enflasyon verileriyle iyileşme belirtilerinin başladığını söyledi.

"Şubat ayından itibaren enflasyon kontrolü kolay bir yere gelecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yılbaşı ile birlikte bu iyileşme hızlanacak önümüzdeki şubat ayından itibaren enflasyon kontrolü kolay bir yere gelecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomimizi faiz, kur, enflasyon şer üçgeninde teslim alma girişimlerinin yol açtığı sıkıntıların da farkındayız. Sebeplerini bildiğimiz bu sıkıntıların sonuçlarını önce hafifletmek ardından da tamamen ortadan kaldırmak için yoğun ve kararlı bir çalışma içindeyiz." açıklaması yaptı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!