Advert
Advert
Advert

İto Gençlik İftar'da Buluştu!

İto Gençlik platformu üyeleri, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası ve İstanbul Borsası meclis üyeleri İto Gençlik Platformu Başkanı Fatih Güner'in ev sahipliğinde Çamlıca Bambi Garden'da iftar programı için buluştu.

İto Gençlik İftar'da Buluştu!
İto Gençlik İftar'da Buluştu! admin

Rizeli işadamı Bambi Gurup Yönetim Kurulu Başkanı. İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi, İTO GENÇLİK platformu Başkanı  Hemşehrimiz Fatih GÜNER İto Gençlik platformu üyeleri, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası ve İstanbul Borsası meclis üyeleri  Çamlıca Bambi Garden'da iftar programı için buluştu.


İto Gençlik platformu üyeleri, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası ve İstanbul Borsası meclis üyeleri İto Gençlik Platformu Başkanı Fatih Güner'in ev sahipliğinde Çamlıca Bambi Garden'da iftar programı için buluştu.

​İto Gençlik Platformu Başkanı Fatih Güner yaptığı selamlama konuşmasında iftara katılan misafirlerine teşekkürlerini sunarken, ''Bundan sonraki süreçte daha aktif faaliyeterde bulunmak üzere önümüzdeki süreçte çalışmalarımız devam edecektir.''  dedi. 
Fatih Güner, iftar programına katılan Ak Parti İStanbul Milletvekili Metin Külünk'e de ayrıca teşekkür ederek Metin Külünk'ün siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin ağabeyi olduğunu vurguladı. 

Programa onur konuğu olarak katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ise, programı organize eden İto Gençlik Platformu Başkanı Fatih Güner'e teşekkür ederek başladığı konuşmasında, İstanbul Ticaret Odası birlikteliğinin Türkiye'nin gelecek yüz yıla yönelik iddialarının bir karşılığı olduğuna vurgu yaptı.

 

''AMERİKALI BİR İSİM BATI ÇÖKECEK DİYOR''

Dünya'nın ekseninin değiştiğini ve farklı bir boyuta gelindiğini vurgulayan Külünk şöyle konuştu; Geçtiğimiz yüz yılda batıya kayan merkez, artık doğu'nun merkez olduğu bir yere doğru gidiyor. Dünya'da bir eksen kayması yaşanıyor ve yaşanmaya da devam edecek. Amerikalı bir isim batı sistemi çökecek diyor. Ben de aynı kanaati taşıyorum. Neo Liberalizm'in hızla çöktüğü bir dönemde eksen batıdan doğuya kaymıştır." ifadelerini kullandı. 
''CHP'NİN BAŞINDAKİ ŞAHIS KAOS PLANLARININ İÇİNDEDİR''

Türkiye'nin en önemli gücünün milletin birlik ve beraberliği olduğuna dikkat çeken Külünk 15 Temmuz darbe girişimine de atıfta bulunarak dalganın bitmediğini belirtti. Külünk '' Çok net söylüyorum dalga bitmiş değil. Yeni dalganın hedefi Türkiye'yi kaos ortamının içerisinde yönetilemez hale getirmektir. Chp tabanının vatansever olduğuna eminim. Ancak Chp'nin tepe yönetimi... Türkiye'ye yönelik 15 Temmuzda başarılamayan Türkiye'yi kontrol altına alarak, Suriye, Irak, İran'daki haritayı Türkiyesiz çizme peşinde olanların, kaos planlarının içindedir CHP'nin başındaki şahıs... Sokak üzerinden Türkiye'yi kaos içine çekmek isteyenlerin demokrasi dışı planları var. Bu noktada devletimizin bütün sürece hakim olduğunu bilerek bu kriz sürecini de itidalle aşıp 2023 yılında Türkiye'nin hedeflerine ulaşacağını görmeliyiz. '' 

''DOĞU'YU VE AFRİKA'YI KEŞFETMELİYİZ''

Türkiye ekonomisinin ne denli güçlü ve yıkılmaz olduğuna vurgu yapan Külünk '' Dünya ekonomik krizi yaşarken, Türkiye'nin ekonomi notları artıyor. Kararlı yürüyüşümüz devam edecektir. Bugün yaşadığımız zorluklar sahip olduğumuz toprakların önemindendir. Dünyanın eksen kayması yaşadığı bu zaman diliminde doğu'yu ve Afrika'yı keşfetmemizin bizim için ne ifade ettiğinin farkında olarak, devlet ve millet el ele geleceğe yürüyeceğimizden hiç endişeniz olmasın.'' şeklinde konuşarak yatırımların doğu ülkelerine yönelmesi gerektiğini iftarda bulunan iş dünyası mensuplarıyla paylaştı. 
'SICAK BİR YAZ GEÇİRECEĞİMİZİ BİLİNİZ''

CHP üzerinden kirli planlar yapıldığına dikkat çekerek uyarılarda da bulunan Metin Külünk ''Sıcak bir yaz geçireceğimizi biliniz. Chp'nin başındaki şahsın 'Bizim Fetö'yle de Pkk'yla da bir problemimiz yok' dediğini biliyorum. Provokatif davranışlara kapılmadan herkesin sorumluluğunu yerine getirdiği bir süreç yaşadığımızda bir kere daha oyun bozulacak.  Bilin ki Allah'ın eli üzerimizdedir. Çünkü Türkiye düşerse mekke düşer, medine düşer, Kudüs düşer. Düşmeyecek ama biz kararlı ve beraber olacağız.'' ifadeleriyle birliğin ne denli önemli olduğunu belirten bir konuşma yaptı. 

İftar programı Mehter Takımı'nın marşları ile son buldu. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!