Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor'un avukatları FETÖ'den tutuklandı

Aralarında Yeşil-Mavili Kulübün Avukatlarının da bulunduğu 12 Avukat, İstanbul'da yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak tutuklandı ve Silivri Cezaevine kondu.

Çaykur Rizespor'un avukatları FETÖ'den tutuklandı
Çaykur Rizespor'un avukatları FETÖ'den tutuklandı admin

Haber: Ömer ŞAN

Aralarında Yeşil-Mavili Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un avukatlarının da yer aldığı, Fethullahçı Terör Örgütü'nün avukatlık yapılanmasına ilişkin, İstanbul'da 28 Ağustos'ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 12'si avukat 13 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Sabah Gazetesi internet sitesinde yer alan habere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Can Tuncay'ın yürüttüğü FETÖ'cü darbe soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve örgütün avukatlık yapılanması içerisinde yer aldıkları iddia edilen 12 avukat ve bir mali müşavir, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, tutuklanan avukatlar arasında Çaykur Rizespor'un avukatlığını da yapan 2 ismin yer aldığı ve yeşil-mavililerin çeşitli duruşmalarına katılarak davalarını takip ettiği kaydedildi.

Yeşil-mavililerin eski yöneticilerinden bazıları, isimleri doğrularken; aynı zamanda FETÖ/PDY üyeliğiyle suçlanan ve ABD'de yaşadığı ileri sürülen AKP eski Milletvekili ve eski futbolcu Hakan Şükür'ün de avukatının aynı zamanda Çaykur Rizespor'un da avukatı olduğu öğrenildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!