Advert
Advert
Advert

Koton Jeans Rize Mağazası açıldı

Jean koleksiyonlarıyla müşterilerinin beğenisini kazanan Koton, İstanbul ve Trabzon’dan sonra üçüncü “Koton Jeans” mağazasını Rize’de açtı.

Koton Jeans Rize Mağazası açıldı
Koton Jeans Rize Mağazası açıldı admin

Günün her anına uyarlanabilen, her vücut şekline uyum sağlayan jean kalıplarıyla büyük beğeni kazanan Koton, İstanbul ve Trabzon’dan sonra üçüncü Koton Jeans mağazasını Rize’de açtı.

Türkiye’de ve yurtdışında büyümesini sürdüren Koton, Sonbahar-Kış Koleksiyonunun en yeni jean modellerini Atatürk Caddesi’nde iki kattan oluşan 400 metrekare satış alanına sahip mağazasında Rizelilerle buluşturdu.

Koton Jean mağazasında, denim ceketler, slim fit gömlekler, pantolon, basic bluz ve tshirtlerin yanı sıra denim kombinasyonlarını tamamlayan ayakkabı, çanta ve aksesuarlar da bulunacak.

Her vücut şekline uyum sağlayan jean kalıpları Koton Jeans’de

“Koton Jeans” kadın koleksiyonunda tüm zamanların gözde modeli, bacağı sımsıkı sararak bileğe doğru iyice daralan tasarımıyla “Kate”, aynı şıklığı yüksek bel konforu ile sunan “Carmen”, rahatlıktan ödün vermeyenlerin klasiği olan “Boyfriend”, dizden ayağa doğru dümdüz inen modeliyle bacağı olduğundan ince gösteren “Grace” ve baldır bölgesini sararak dizden paçaya doğru hafifçe genişleyen “Scarlet” modelleri yer alıyor.

Koton Jeans Erkek koleksiyonunda ise herkesin çok sevdiği düşük bel ve slim fit kesimli “Brad”, normal bel ve rahat kesimli tasarımıyla “Robert” ve kendine güvenenler için süper skinny model “Justin” günlük rahatlığı son trendlerin şıklığıyla harmanlamak isteyenleri bekliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!