Advert
Advert
Advert

Rize Veteranlar Ligi'nde çekişme devam ediyor

Bu yıl 8.'si düzenlenen Rize Veteranlar Ligi'nde 6. Hafta müsabakalarında çekişme tüm hızıyla devam ediyor.

Rize Veteranlar Ligi'nde çekişme devam ediyor
Rize Veteranlar Ligi'nde çekişme devam ediyor admin

Ligde 6. Haftanın ilk günün oynanan ilk müsabaka, Güneysu Veteranlar takımı ile Sanayi Veteranlar takımı arasında oynandı. 3-3 berabere tamamlanan maçın son dakikalarından Sanayi Veteranlar ekibinin golcü ismi ve aynı zamanda Alpaşaspor Antrenörü Ömer Kocapir, hakemin vermiş olduğu penaltı kararını, "Hocam penaltı değil, önce topa vurdu. Pozisyon korner" diyerek düzeltti. İnanılmaz bir centilmenlik sergileyerek veteranlar liginin sadece galip gelmeye odaklı bir lig olmadığını, amacın centilmenlik kuralları çerçevesinde eğlenmek ve yıllar öncesinden kalan rekabetin artık dostluğa dönüştüğünü herkese göstermek olduğunu ortaya koyan Ömer Kocapir, bu davranışıyla takdir topladı.

Günün ikinci maçında bir önceki hafta Çiftlik Veteranlar ekibiyle oynanan maçta çıkan olaylar yüzünden maçı tamamlamayan Ardeşen Veteranlar, çok centilmence geçen müsabakada rakibi Derepazarı veteranlar ekibini 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Ligde oynanan 6. Hafta karşılaşmalarının ikinci gününde Çelik Perde Veteranlar takımı ile Çiftlik Veteranlar takımı ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Çiftlik ekibinin 3-1 galibiyetiyle sona erdi. Pazar Veteranlar ile Derenin Işakları Veteralar ekibi arasında oynanan haftanın son maçı ise 0-0 devam eden müsabakanın 20'nci dakikasında elektik kesilmesinden dolayı tatil edildi. Bu müsabaka 3 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de kaldığı yerden devam edecek.

53 Gazeteciler Derneği Veteranlar takımının BAY geçtiği 6. haftanın sonunda 10 puanlı takımlardan Ardeşen Veteranlar averaj farkıyla lider, Pazar Veteranlar ikinci, Çiftlik Veteranlar üçüncü sırada yer aldı. 8 puanlı Çelik Perde Veteranlar dördüncü, 7 puanlı Derepazarı Veteranlar beşinci, 6 puanlı Derenin Uşakları Veteranlar altıncı sırada yer alırken, 5 puanlı takımlardan Güneysu Veteranlar yedinci, Sanayi Veteranlar sekizinci ve 3 puanlı 53 Gazeteciler Derneği ise sonuncu sırada yer aldı.

Ligde 28 Ağustos Pazar günü oynanacak olan 7. Hafta müsabakalarında Ardeşen Veteranlar ile 53 Gazeteciler Derneği Veteranlar ekibi saat 20.30'da, Sanayi Veteranlar ile Pazar Veteranlar ekibi ise saat 21.30'da karşı karşıya gelecek.

29 Ağustos Pazartesi günü oynanacak olan haftanın ikinci gün karşılaşmalarında ise Çelik Perde Veteranlar ile Derepazarı Veteranlar takımı saat 20.30'da, Derenin Uşakları Veteranlar ile Çiftlik Veteranlar takımı ise saat 21.30'da mücadele edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!