Advert
Advert
Advert

Emek hırsızlığında son noktaya gelindi!

Rize Amatör Kümede mücadele eden Çayeli Haytefspor Külübü, geçtiğimiz hafta oynadıkları Fındıklıspor mücadelesinden sonra basın açıklaması yayınladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada emek hırsızlığında son noktaya gelinmiştir denildi.

Emek hırsızlığında son noktaya gelindi!
Emek hırsızlığında son noktaya gelindi! admin

Çayeli Haytefspor Yönetimi tarafından servis edilen basın açıklaması şöyle: ''Çayeli Haytefspor kulübü olarak kurulduğumuz günden beri hep doğrunun yanında olmaya çalıştık. Genelde de hakkımız yenildiğinde iyimserliğimizden sesimiz pek çıkmadı. Ama nedense bu başkaları tarafından sesimizin olmadığı yönünde anlaşılmış olacak ki 5 Mart 2017 Pazar günü Fındıklıspor maçında bize karşı yapılan emek hırsızlığında son noktaya gelinmiştir.
Maçın 80. dakikasında takımımızın 1-0 önde olduğu zamanda takımımız 2. golü bulup belki de maçı koparma derecesine gelecekken net golümüz futbolcumuzun 2 metre geriden çıkmasına rağmen orta hakemin deyişiyle ofsayt değildi ama yan hakemimin kararına uydum denilerek iptal edilmiştir. Ve niyahetinde 90+3 dakikada yediğimiz golle sahadan 1-1 lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık.
Bu maçla birlikte sezon içinde 9 puanımız hakemler tarafından resmen gasp edilmiştir. Bu konuda Askf başkanı Ali Çelik'i kulübümüz haklarını korumaya davet ediyoruz.
Şimdi Rize spor kamuoyuna bazı sorular sormak istiyoruz ?
1. Rizede bir takımın emeğini çalıp başka bir takıma vermek bu kadar kolay mı oluyor?
2. Madem Playoff'a çıkacak takımları Hakem derneği belirleyecekti bizlere yalandan yere neden masraf yaptırıyorsunuz?
3. Bu şartlar altında hakem derneğinin görevde kalmasının doğruluğunu birileri bizlere açıklayabilir mi?
Dernek başkanı Serdar Serdar'ın bir an önce görevini bırakmaya davet ediyoruz. Kurulduğumuz günden beri doğru dürüst taraftarı dahi olmayan, hiç bir takımla, ilçe ve belde ile sorunları olmayan bir takım olarak çizgimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!