Advert
Advert
Advert

RİMER'de Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunacak

Merkezi İstanbul'da bulunan Rize Merkez Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneği (RİMER) tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitler için Kur'an-ı Kerim ve dua okunacak.

RİMER'de Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunacak
RİMER'de Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunacak admin

28 Temmuz Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece, akşam namazından sonra RİMER Rize Merkez Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneğinde, darbe girişimi sonucu şehitlik mertebesine erişen vatandaşlar ve güvenlik mensuplar ile vatanın bölünmez bütünlüğü ve birliğine vurgu yapmak için Kuran-i Kerim ve Dua okunacak.

Programı düzenleyen RİMER Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Aksoylu, “Her birimiz bireysel yada kurumsal olarak kahredici darbe girişimine, ülkemizin geçirdiği akıl almaz hainlik kalkışmasına ve de lanet PKK, IŞID terörüne tepkimizi gösteriyor, aziz vatanımız için canını veren, şehitlik mertebesine erişen güvenlik mensuplarımız için, gözü pek insanımız için dua ediyoruz. RİMER olarak da daha öncede de olduğu üzere bu önemli konuda hassasiyetimizi, duyarlılığımızı ortaya koymak, milli birlik ve bütünlüğümüze dikkat çekmek amacıyla bu vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna canlarını feda ederek şehadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmak için bir araya gelip okuyacağımız kuran-i kerim ve dualarla onlara teşekkür edelim, minnet borcumuzun bir kısmını ödeyelim istedik. Bu duygularla 28 Temmuz Perşembe akşamı Ataşehir İlçesi Göztepe Köprüsünün hemen çıkışında yer alan Rize Merkez Mahalleleri Kültür Ve Dayanışma Derneğinde Kuran-i Kerim okuyup, dua edeceğiz. Bu sevaba dahil olmak isteyen üye, dost ve hemşerilerimizi, çağrımızı duyan duyarlı tüm vatandaşlarımızı RİMER’e davet ediyoruz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!