Advert
Advert
Advert

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı Ramazan Bayramı dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladılar.

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun admin

BİRLİK, BERABERLİK, YARDIMLAŞMA VE PAYLAŞMA DUYGULARI

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; "Heyecan ve özlemle beklenen bu yılki Mübarek Ramazan Bayramının sizlerle birlikte idrak edecek olmaktan büyük bir huzur duyuyorum. Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bugün, milletimiz için ayrı bir önemi olan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tarih boyunca milletimiz bayramlara özel bir önem vermiştir. Bayramların bir özelliği, acıların, sevinçlerin ve mutlulukların paylaşıldığı günler olmasıdır. Bu özel günlerde sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duyguları yoğunlaşır, birlik ve beraberliğimiz güçlenir. Bu vesileyle 17 Haziran 2016 tarihi itibariyle başladığım Rize Valiliği görevimde, kapılarımızın tüm dostlarımıza ardına kadar açık olduğunu belirtmek isterim." dedi.

Vatandaşların Bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek "Bayram süresince görevi başında olan güvenlik, sağlık, zabıta ve itfaiye personeli başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum." diyen Vali Bektaş, Ramazan ayı boyunca, birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşma ve paylaşma duygularının en güzelini yaşadıklarını ifade ederek, "İçinde bulunduğumuz kutsal günlerin, ülkemize, İslam Dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini; bu vesile ile ülkemizde ve dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların da sona ermesini Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum." dedi.

Herkesin huzur içinde, ailesiyle, tüm sevdikleriyle, acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmesini temenni eden Vali Bektaş, "Bu güzel atmosfer kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmek için eşsiz bir fırsat olarak değerlendirilmeli, kardeşlik duygularını dalga dalga toplumun her kesimine yaymalıyız. Gelecek kuşaklara daha güzel bir Rize, daha güzel yarınlar bırakmak için sizin verdiğiniz destek ve şevk ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Dünyada yaşanan değişimlerin gerisinde kalmadan değerlerimizi de kucaklayarak idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nın sağlık mutluluk ve huzur içinde geçmesi temennisiyle vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kamu görevlilerinin, esnafı ve eşrafıyla tüm Rize halkının, yurt içi ve yurt dışında bulunan hemşehrilerimin bayramlarını tebrik ediyorum." dedi.

"BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM"

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı tebrik mesajında, "Bayrama buruk giren yetimleri, öksüzleri, şehit evlatlarını unutmayalım; onları sevindirmeyi, başlarını okşamayı, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim. Son zamanlarda yaşanan olumsuzluklara rağmen ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım" dedi.

Başkan Kasap yayınlamış olduğu mesajında: “Ramazan, bizlere bir kez daha kardeş olduğumuzu, milletçe kader birliği yaptığımızı hatırlattı. Komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla en önemlisi İslam coğrafyasındaki kardeşlerimizle ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık, birbirimizle sıkı bir dayanışma içinde olduk. Ramazan boyunca millet olarak bir ve beraber olmanın, aynı manevi atmosferi solumanın huzurunu, bereketini yaşadık.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayrama buruk giren yetimleri, öksüzleri, şehit evlatlarını unutmayalım; onları sevindirmeyi, başlarını okşamayı, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim. Son zamanlarda yaşanan olumsuzluklara rağmen bir olalım, iri olalım, diri olalım.

Bu duygu ve düşünceler içinde, en kalbi duygularımla bayramınızı kutluyorum. Bayramın tüm hanelere, tüm ocaklara, tüm gönüllere; ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyorum. Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Allah her daim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK İÇİNDE

AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı ramazan bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları söyledi; “Ramazan ayı boyunca ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde düzenlenen iftar programlarına katılarak siz değerli hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Komşularımızla akrabalarımızla ve siz değerli hemşerilerimizle ekmeğimizi ve soframızı bölüştük. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bir ramazan ayını daha geride bıraktık. Ramazan ayı boyunca göstermiş olduğumuz bu dayanışma yardımlaşma ve kaynaşma duygularının artarak devam etmensini niyaz ediyorum.

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik duygularımızı yenilemek için önemli bir fırsattır. Milletimizi ve İslam alemini manevi iklimiyle saran ramazan bayramı boyunca, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içinde bir bayram geçirmeyi diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başı rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ramazan bayramınızı kutlar, İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, Türkiye’de ve dünyada barış ve esenliğin hâkim olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Herkesin yakınlarıyla birlikte, huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyor, bayramınızı kutluyorum.”

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU VE AYDINLIK YARINLAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şöyle dedi; "Toplumsal barış, hak ve adaletin yeniden egemen olduğu Çağdaş, Demokratik, Laik, Sosyal Hukuk Devleti Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi sonsuza dek yaşatma azim ve kararlılığıyla tüm halkımızın ve hemşehrilerimizin Şeker/Ramazan Bayramını Kutlar... Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve aydınlık yarınlar dileriz"

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!