Advert
Advert
Advert

Mapipere Gençleri Bowling Gecesinde coştu

Rize Ardeşen Tunca Beldesi kökenli 31 farklı soy isme sahip akrabalar tarafından 2 yıl önce kurulan Biberoğlu-Mapipere Aileleri Derneğinin gençlerinin geçtiğimiz aylarda kurduğu Mapipere Gençlik Kulübü ilk organizasyonunu Bowling Gecesi olarak başarıyla gerçekleştirildi.

Mapipere Gençleri Bowling Gecesinde coştu
Mapipere Gençleri Bowling Gecesinde coştu admin

Kavacık Acar FonLoft’ta gerçekleştirilen bowling gecesine katılan Mapipere Ailelerinden 60 kadar gencin 40’ı, 4’er gruplara ayrılarak 10 takım halinde yarıştılar. İlk turun en başarılı 5 takımının finalde bir kez daha yarıştığı gecenin sonunda Mapipere Gençlik Kulübü Başkanı Fatih Çukur’un kaptanlığını yaptığı takım birinci oldu. Fatih Çukur, Yeter Pune, Elvan Ataseven ve Hakan Tatlıöz’den oluşan takım gecenin şampiyonu olurken Ali Demir ve Yeter Pune’de gecenin en yüksek skor yapan bay ve bayan oyuncuları oldular.

Birincilik kupasını RİMER Rize Merkez Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Ali Aksoylu’nun elinden alan birinci gelen takımın kaptanı ve Mapipere Gençlik Kulübü Başkanı Fatih Çukur, “Mapipere Gençlik olarak ilk kurumsal organizasyonumuzdu, yeni organizasyonlar için teşvik edici düzeyde, heyecan ve cesaret verici derecede başarıyla sonuçlandı. Kulüp olarak projeyi öneren, tüm görsel ve hazırlık süreçlerini yürüten, kısaca kulüp adına geceyi organize eden üyemiz Ayfer Hurşutağaoğlu’na teşekkür ediyorum. Mekanda sadece yarışma için değil kaynaşma için mükemmel bir alan ve üyelerimizin taleplerini dikkate alarak en kısa sürede daha kalabalık bir grupla ikinci bowling gecemizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Organizasyona maddi destek sağlayan Beşiktaş Robert’s Cafe sahibi Leyla Akkoyun ile Tarabya Meydan Büfeleri sahibi İsa Hurşutağaoğlu’na da teşekkür eden Fatih Çukur, 4 Haziran’da üyelerinden bir grupla ilk doğa aktivitelerini de, İzmit Menekşe Yaylası trekkingine katılarak gerçekleştireceklerini söyledi.

Mapipereli gençler, gecede funloft eğlence ve oyun merkezinin yöneticilerini de şaşırtan bir ilke imza attılar. Geceye katılanlar gecenin başlangıcı ve sonunda tanınmış tulum sanatçısı Ali Saymaz’ın tulumu eşliğinde Laz horonunun en güzel örneklerini sergileyerek bowling gecesini şenliğe çevirdiler.

Haber: Yasemin Hurşutağaoğlu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!