Advert
Advert
Advert

Paykasa kart satın alma

İnternet üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde hızlı ve güvenli bir şekilde kredi kartınızı kullanmadan ödeme yapmanıza imkan sağlayan paykasa kart en uygun fiyatlarla sizlere sunuluyor.

Paykasa kart satın alma
Paykasa kart satın alma admin

Paykasa Kart Ön ödemeli Sistem avantajıyla internet üzerinde bir çok alanda kredi kartınıza gerek kalmadan, paykasa kart limitinize göre harcama yapabilirsiniz. Başta oyun dünyası olmak üzere binlerce sitede geçerli olan paykasa kart ülkemizde de yaygınlığını hızla artıran bir ön ödemeli yöntem haline geldi.

Tıpkı bir kredi kartı gibi 16 haneli numarası, son kullanma numarası ve güvenlik numarası bulunan sanal paykasa kart ile hızlı bir şekilde güvenli ödeme yapma imkanına sahip olursunuz. Satın aldığınız paykasa kart limitinizi istediğiniz sitede kullanabilir, satın alma işlemlerinin yanı sıra bozdurma işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz.

Paykasa kart en uygun fiyatlarla sizlere sunuluyor. 7 gün 24 saat sitemiz üzerinden Paykasa kart satış işlemlerini yapabilir, paykasa kart alma noktasında canlı destek hattımızdan dileğiniz zaman hizmet görebilirsiniz.

Paykasa kartın sunduğu avantajlardan yararlanmak için ve paykasa kart ile güvenli, hızlı, anında alışveriş yapmak için paykasaa.com üzerinden sadece birkaç dakikanızı ayırmanız yeterlidir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!