Advert
Advert
Advert

Rizeli Annelerden “Yaşama Yol Ver” desteği

Rize İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi tarafından yürütülen "Yaşama Yol Ver" medya kampanyasına Rizeli annelerde destek oldu.

Rizeli Annelerden “Yaşama Yol Ver” desteği
Rizeli Annelerden “Yaşama Yol Ver” desteği admin

112 Acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konularında toplumsal farkındalığın arttırılması amacıyla başlatılan medya kampanyasına çalışmalar devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan "Yaşama Yol Ver" medya kampanyası kapsamında Rize İl Sağlık Müdürlüğünce Tuzcuoğlu Memişağa Parkında tanıtım standı açıldı. Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Rize Belediyesi tarafından annelere özel olarak düzenlenen çiçek dağıtım törenine katılan anneler, Sağlık Müdürlüğünce yürütülen “Yaşama Yol Ver” kampanyasına destek verdi.

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, çiçek dağıtım töreni sonrası “Yaşama Yol Ver” standını ziyaret ederek, vatandaşlara proje kapsamındaki materyalleri dağıttı.

Trafikteki vatandaşların ambulanslara yol vermesi, 112’ye düşen gereksiz çağrılara engel olmak ve farkındalık yaratmak açısından projenin öneminden vatandaşlara bahseden Kasap, “Genç, yaşlı her vatandaşımız bu projeye destek olmalı ve hayati durum olmadığı sürece ne 112 acil yardım hattını aramalı ne de trafikte ambulansın geçişine engel olmalıdır” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!