Advert
Advert
Advert

Ulusal Çay Konseyi Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı

Ulusal Çay Konseyi Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Rize Ticaret Borsası Büyük Toplantı Salonu’nun da yapıldı.

Ulusal Çay Konseyi Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı
Ulusal Çay Konseyi Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı admin

Genel Kurul delegeleri tarafından 2015 yılı faaliyet raporu, gelir tabloları, denetleme kurulu raporları oylandı.

Genel Kurulda konuşma yapan Ulusal Çay Konseyi Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu; "Ulusal Çay Konseyi, çayla ilgili konularda kıt imkanlarla bu güne kadar birçok çalışma yaptı, yapmaya da devam edecektir. Bu anlamda gelirleri sadece üye aidatları olan konseyin aidatlarının zamanında yatırılması mühimdir. 2016 yılı çay sezonunun iyi geçmesini bekliyoruz. Bu sene kar çok yağdı. Üretici çayı taze ve güzel toplarsa bu sene çok daha kaliteli çay üretiriz. Mayısın ilk haftası çay sezonuna başlamayı düşünüyoruz.Umarım bu sene bol bereketli ve kaliteli çay elde ederiz” dedi.

Genel Kurulda konuşma yapan Ulusal Çay Konseyi Başkan Yardımcısı Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, “Ulusal Çay Konseyi kurulurken çok farklı hedeflerle kuruldu. Çay konusunda daha geniş çalışmalar yapmak istiyorduk. Fakat Konseyin gelirlerinin az olması sebebiyle ne yazık ki birçok çalışmayı yapamıyoruz. Konseyin gelirlerinin artırılması için çalışmalar yapmalıyız” dedi.

Erdoğan ayrıca 2016 yılı için çay sektörünü geliştirebilmek için genel kurul delegelerinden öneriler isteyerek toplantının hayırlara vesile olmasını söyledi.

çaykur imdat sütlüoğlu mehmet erdoğan rize ticaret borsası
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!