Advert
Advert
Advert

Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı: "Şiddete dur denmeli"

Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı Merkez 2 ve 5 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret etti.

Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı:
Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı: admin

Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, "22-28 Mart Acil Tıp Teknikeri ve Teknisyenleri Haftası" dolayısıyla İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı Merkez 2 ve 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret etti.

Yılmaz, ziyarette yaptığı açıklamada, 22-28 Mart arasında kutlanan Acil Tıp Teknikeri ve Teknisyenleri Haftası'nın, sağlık hizmetlerinin önemli kısmını yürüten sağlık çalışanları için ayrı önem arz ettiğini belirtti.

Acil tıp teknikerleri ve teknisyenlerinin, görevlerini pek çok zorluk içinde ve fedakarca yerine getirdiğini ifade eden Yılmaz, "İnsan hayatıyla ilgili acil müdahalelerde bulunan ve bunun için zamanla yarışan acil tıp teknikerleri ve teknisyenleri, maalesef hak ettikleri değeri görmemekte, hem mesleki sorunlarla hem de yetersiz çalışma şartlarıyla mücadele etmektedir" dedi.

Şiddete Dur Denmeli

İnsanların hayatını kurtarmaya çalışan arkadaşlarımızın maruz kaldıkları şiddet olaylarına yetkililer bir an önce çözüm bulması gerektiğini söyleyerek, şunları kaydetti: “Emeğe Saygı Şiddete Sıfır Tolerans sloganının içi doldurulmalıdır. Ayrıca, her yıl acil hastalara, trafik kazalarına ve afet olaylarında müdahaleye gitmekte olan ambulansta görevli arkadaşlarımız, yaşanan kazalar nedeniyle hayatlarını kaybetmekte ya da yaralanmaktadır. Sağlık-Sen olarak ülkemizde sağlık hizmetlerinin gelişimine katkı sağlamak ve sağlık çalışanlarının haklarını korumak için her türlü çalışmaya kararlılıkla devam edeceğimizin bilinmesini ister, tüm Acil Tıp Teknikeri ve Teknisyeni arkadaşlarımızın 22-28 Mart ATT'ler Haftası’nı kutlarız” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!