Advert
Advert
Advert

Play-Off Ligi ilk maçında 3 puan Fındıklıspor'un

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Play-Off Ligi 1. Hafta karşılaşmasında Fındıklıspor, Çamlıhemşin Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Play-Off Ligi ilk maçında 3 puan Fındıklıspor'un
Play-Off Ligi ilk maçında 3 puan Fındıklıspor'un admin

18 hafta süren Rize 1. Amatör Küme Ligi’nde B Grubunda mücadele eden ekiplerden grubu 36 puan ve averaj farkıyla lider bitiren Fındıklıspor ile grubu yine 36 puanla ikinci sırada bitiren Çamlıhemşin Belediyespor, bu kez Play-Off Ligi’nde kozlarını paylaştı.

Derepazarı İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Fındıklıspor’un 2-0 üstünlüğüile tamamlandı. Karşılaşmada Fındıklı ekibine galibiyeti getiren golleri 16’ncı ve 42’nci dakikalarda Ali Cebi, 65’inci dakikada ise Tarık kaydetti.Maçın 75’inci dakikasında Fındıklıspor’da Rıfat Ataseven kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Çamlıhemşin Belediye ekibi son 15 dakikada rakibin 10 kişi kalması avantajını değerlendiremedi ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Play-Off Ligi’nde hanesine ilk 3 puanını yazdıran Fındıklıspor, önümüzdeki hafta oynayacağı 2. Hafta karşılaşmasında Kendirlispor ile mücadele edecek. Çamlıhemşin Belediyespor ise Telekomspor ile karşı karşıya gelecek.

Fotoğraflar: Necati DİLİ
çamlıhemşin belediyespor fındıklıspor rize 1. amatör play off rize 1. amatör play off ligi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!