Advert
Advert
Advert

Doç. Dr. Şahin Bozok görevinden istifa etti

Rize'de 2 yıl önce "Yılın Doktoru" seçilen Doç. Dr. Şahin Bozok, RTEÜ Tıp Fakültesi'ndeki görevinden istifa etti.

Doç. Dr. Şahin Bozok görevinden istifa etti
Doç. Dr. Şahin Bozok görevinden istifa etti admin

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kalp ve Damar Servisi Şefi olarak görev yapan Doç. Dr. Şahin Bozok, özel bir hastanede çalışmak üzere görevinden istifa etti.

2007 yılında Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Rize’nin ilk Kalp Damar Cerrahı olarak tayin edilen ve burada Kalp Damar Cerrahi Kliniği’nin kurucusu olan Bozok, 2009 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kalp Damar Cerrahi Anabilim dalında öğretim görevlisi olarak görev almış, 2013 yılı içinde ise doçentlik unvanını elde etmişti.

Geçtiğimiz aylarda hakkında Batum'daki bir hastanede izinsiz ameliyat yaptığı şeklinde iddialar çıkan Doç. Dr. Şahin Bozok'un istifa dilekçesini RTEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Algün'e sunduğu ve dilekçenin RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından kabul edildiği öğrenildi.

Doç. Dr. Şahin Bozok, 2014 yılı Mart ayı içinde Rize'de "Yılın Doktoru" seçilmiş ve ödülünü dönemin Rize Valisi Nurullah Çakır'ın elinden almıştı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi rize eğitim ve araştırma hastanesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!