Advert
Advert
Advert

Derepazarı'nda sağlıklı yaşam için yürüyüş

Rize İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Derepazarı ilçesinde sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.

Derepazarı'nda sağlıklı yaşam için yürüyüş
Derepazarı'nda sağlıklı yaşam için yürüyüş admin

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı'nca yürütülen Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı etkinlikleri kapsamında Derepazarı Toplum Sağlığı Merkezi tarafından "Sağlıklı Yaşam Yürüyüş" düzenlendi.

Düzenlenen yürüyüşe İlçe Kaymakamı Adem Can, İlçe Garnizon Komutanı Selahattin Bilgili, İlçe Belediye Başkanı Yakup Samangül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demir, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Gular Bektaş ile kamu kurum kuruluş çalışanları, sağlık çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Rize Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Tepe, burada fiziksel aktivitenin arttırılmasının toplumsal bir sorun olduğunu ifade ederek, "Toplumun obezite ile mücadele konusunda bilgi düzeyini artırmak, yeterli, dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek amacıyla yaptığımız bu yürüyüşler fiziksel aktivitenin teşviki için büyük önem taşımaktadır" dedi.

Yürüyüşü toplumda fiziksel aktivite konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiklerini vurgulayan Tepe, katılımcılara teşekkür etti.

derepazarı Rize İl Halk Sağlığı Müdürlüğü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!