Advert
Advert
Advert

RTB Laboratuvarı denetiminden başarıyla geçti

Rize Ticaret Borsası’na bağlı Gıda Kontrol Laboratuvarı, Türk Akreditasyon Kurumu (TURKAK) tarafından gözetim tetkiki denetimi başarıyla geçirdi.

RTB Laboratuvarı denetiminden başarıyla geçti
RTB Laboratuvarı denetiminden başarıyla geçti admin

Kalite Yöneticisi Baş Denetçi Bilal Dikmen ve stajyer denetçi Dr. Berrin Oymael Dinçer tarafından bir gün denetlenen laboratuarda, Laboratuvar Müdürü Ayfer Kıyak, Kalite Yönetim Temsilcisi Merve Hapeloğlu ve laboratuvar personeli hazır bulundu.

Denetim Siyah Çay Analizlerinde akredite olduğu; su ekstraktı, rutubet, kuru madde, toplam kül, suda çözünen kül, suda çözünen külde alkalilik, asitte çözülmeyen kül, toplam toz, okside olmamış parça, ham selüloz analizleri olmak üzere toplam 10 parametrede gerçekleştirildi. Yeterlilik testleriyle analizlerinin güvenirliliğini sağlayan Borsa laboratuarı, denetimden başarıyla çıktı.

Çayda akredite olmuş Borsa laboratuvarı tarafından elde edilen analiz sonuçları ihtiva eden rapor ve sertifikalar uluslararası kabul görüyor. Laboratuvar akreditasyonu teknik yeterliliğin güvenilir bir göstergesi olarak hem ulusal hem de uluslararası yüksek saygınlığı ifade ediyor. Laboratuvar akreditasyonu laboratuvarların yeterliliğinin resmi olarak tanınmasını sağlayarak müşterilere güvenilir analiz hizmetlerini belirleme ve seçmede kolay bir yöntem sunuyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!