Advert
Advert
Advert

Çayelisporlu futbolcular Trabzon'da darp edildi

BAL Ligi temsilcisi Çayelisporlu futbolcular, Trabzon deplasmanında oynadığı maçın ardından darp edildi.

Çayelisporlu futbolcular Trabzon'da darp edildi
Çayelisporlu futbolcular Trabzon'da darp edildi admin

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup temsilcisi Çayelispor, ligin 18. Hafta karşılaşmasında Trabzon deplasmanında Zağnosspor ile karşı karşıya geldi.

Ligin ilk devresinde evinde golsüz berabere kaldığı rakibini 90+3'üncü dakikada Orhan Kaşıkçı'nın attığı golle 1-0 mağlup eden Çayelispor, sahadan 3 puan almanın sevincini yaşayamadan olaylı bir şekilde ayrıldı.

Karşılaşmanın hemen ardından rakip Zağnosspor ile Çayelispor futbolcuları arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Zağnosspor Kulüp Yöneticilerinin de dahil olduğu kavgayı güvenlik güçleri ayırmaya çalıştı. Kavgada yaralanan Çayelisporlu iki futbolcu Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan futbolculardan Yunus Emrah Okumuş'un göğüs kafesinde çatlak meydana gelirken Murat Kalender'in ise kafa tasında çatlak meydana geldi. Her iki futbolcunun da sağlık durumu iyi olarak belirtilirken darp edilen futbolculardan Onur Korkmaz, Hasan Köse, Muhammet Hacıhalitoğlu, Mahmut Gerdan ve Ekrem Dil ise darp raporu aldılar.

Öte yandan Çayelispor, Zağnosspor galibiyetinin ardından puanını 26'ya yükseltti ve 8'inci sırada yer aldı. Yeşil-Beyazlı ekip 28 Şubat Pazar günü saat 12.30'da evinde oynayacağı 19. Hafta karşılaşmasında 28 puanlı Trabzon Kanuni Futbol Kulübünü konuk edecek. Çayelispor, ligin ilk devresinde rakibine deplasmanda 4-0 mağlup olmuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!