Advert
Advert
Advert

Rizeli taksiciler "Yaşama Yol Ver" dedi

112 acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi için başlatılan "Yaşama Yol Ver" kampanyasına Rize'de hizmet veren taksiciler de destek oldu.

Rizeli taksiciler
Rizeli taksiciler admin

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen programa İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. İlker Dilber, Rize Şoförler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Turan, 82. Nolu Şehiriçi Taksiciler Kooperatifi Başkanı Yasin Taşçıoğlu, 112 Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zikrullah Tüfekçi ile taksiciler ve sağlık çalışanları katıldı.

Sağlık Müdür Yardımcısı Dilber, gazetecilere yaptığı açıklamada, “112 hepimizin bildiği gibi hayat kurtarıyor. Hayat kurtarırken dakikalar, bazen saniyelerin dahi önemli olduğunu unutmamız gerekiyor” dedi.

112 acil yardım ambulanslarının trafikte öncelik hakkının olduğunun unutulmaması gerektiğini söyleyen Dilber, “Trafikteki araçların acil yardım ambulanslarına yol vermesi gerektiğini hatırlatmak ve bu bilinci arttırmamız gerekiyor. Halkımıza bunu hatırlatmak için böyle bir kampanyamız var. Bu konuda bize destek olan Şoförler Cemiyetimize ve Taksiciler Kooperatifimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Rize Şoförler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Turan, bu konuda sadece ticari araçların değil, tüm araçların duyarlı davranması gerektiğini söylerken 82. Nolu Şehiriçi Taksiciler Kooperatifi Başkanı Yasin Taşçıoğlu da, "Tüm şoför esnafının bu konuda yardımcı olmasını talep ediyoruz. Trafikte bir dakika hayat kurtarır. O bir dakikayı da o ambulansa sağlayalım" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!